DSC 1663 1

Gólyák, ilyen élénk sportélet vár rátok az ELTE-n!

2016. 07. 28.
DSC 1663 1

A 2016/17-es tanévben sem hagyunk benneteket sport nélkül! Kötelezd el magad az egészséged, a sport és a barátaid mellett! Gyere és sportolj az ELTE-n!

Alapíts egy új csapatot vagy csatlakozz egy már meglevőhöz, fedezz fel egy számodra ismeretlen sportágat vagy csak látogass el sportrendezvényeinkre! Egy érv mind felett áll: kötelezd el magad az egészséged, a sport és a barátaid mellett! Gyere és sportolj az ELTE-n!

Gyorsan eltelnek az egyetemi évek, ezért már szeptemberben válassz egy sportágat és vegyél részt programjainkon. Legyél részese Te is a nagy ELTE-s közösségnek. Mindenkit várunk, aki mozogni, edzeni, testileg-lelkileg felüdülni, esetleg versenyezni szeretne. Az érdeklődők több mint 40 sportág közül válogathatnak, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb mozgásformát, legyen szó szabadidő- vagy versenysportról. Lehetőség van általános testnevelés kurzusként sportot választani, illetve a BEAC is várja edzéseire, foglalkozásaira a sportolni vágyókat.

1. ÁLTALÁNOS TESTNEVELÉS KURZUSOK

Vegyél fel sport (általános testnevelés) kurzusokat a többi órádhoz hasonlóan a Neptunon keresztül. A sportági választékról és tudnivalókról, a Neptunban való jelentkezés folyamatáról és a gyűjtőszámlás befizetésről részletes segédletet honlapunk “Sportolj kreditért” menüpontja alatt találsz.

2. BEAC-OS EDZÉSEK

Az általános testnevelés kurzusok mellett a BEAC edzésein is részt lehet venni, mely órákat az ELTE sportösztöndíjas hallgatói tartják. A 2016/2017-es tanévben közel 40 sportág közül választhatnak a jelentkezők a BEAC mindenki számára nyílt edzései közül.

A választásban az ELTE Online “Mit Sportoljak” oldala, míg a tájolásban segítséget nyújt honlapunk „Sportolni szeretnék” menüpontja, ahol az edzésidőpontok és helyszínek is megtalálhatók (melyek folyamatosan frissülnek).

3. RENDEZVÉNYEK

A legnagyobb buli! Vegyítsd évközi programjainkon a kellemest a hasznossal, a mozgás örömét egy kis fesztiválhangulattal!

  • Gólyatábori Sportnapok
  • ELTE Sport7
  • 5vös5km
  • FitNight
  • Éjszakai Sport
  • Kárpát-medencei Egyetemek Kupája
  • Kollégiumi Sportnapok (Kerekes Napok és Budaörsi Napok)
  • Kispályás labdarúgó-bajnokságok. Gyűjtsd össze barátaidat (6–8 fő), alkoss csapatot a gólyatáborban vagy csoporttársaidból és nevezzetek szeptember közepéig. Hódítsátok meg a bajnokság királykategóriáját a legalsóbb osztályból indulva! Részletek a bajnokságokról:

ELTE Foci
Lágymányosi Bajnokság
Bölcsész Bajnokság
Jogászfoci

4. KAPCSOLAT

Nézz be hozzánk a megújult BEAC Irodába, ahol tájékoztatást kaphatsz minden sportágról! Cím: 1117 Budapest, Bogdánfy Ödön u.10./B 1. lépcsőfeljáró, 2. emelet

Telefon: 061–209–06–17
E-mail: [email protected] (gazdasági ügyintézés)
E-mail: [email protected] (edzésekkel, sportnapokkal kapcsolatos kérdések, egyéb információk)

Simon Gábor
BEAC ügyvezető igazgató
E-mail: [email protected]

Móczik Alexandra
ELTE HÖK sportügyi referens
E-mail: [email protected]

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech