Harcművészet

Brazil jiu-jiitsu

“Ha azt akarod, hogy eltörjék a karjaidat és jól szétrúgják a fenekedet, gyere hozzánk Brazil Jiu-jitsut edzeni.” (Carlos Gracie alapítómester hirdetése Brazíliában)

No, ne ijedj meg, azért persze nem a végtagtörések a legjellemzőbbek a tréningekre.  A Brazil jiu-jitsu egy földharcra épülő, rendkívül hatékony küzdősport, amelyben egyaránt fontos a technikai tudás és az erőnlét megszerzése. A Brazil jiu-jitsu jó fizikai erőnlétet, magabiztosságot eredményez, edzéseink pedig kiváló hangulatban zajlanak a Bogdánfy úti ELTE Sporttelepen. Mindenki megtalálhatja a számára megfelelő szintet, akár kezdő, akár versenyző szeretne lenni.

Olvass tovább, hogy megtudd, pontosan miről is szól ez a sportág!

Hallgatói kapcsolattartó: Bence György
E-mail: [email protected]
Facebook-csoport: Jitsu & Cápa on the BEAC

Északi Hét Csillag Imádkozó Sáska kung fu

„A Kung fu az élet mankója„ - Sifu Liszka László

Gyere és fedezd fel velünk lelked és tested határait, és lépj túl azokon. Tanuld meg megvédeni önmagad és a nálad gyengébbeket. Ha többet keresel, mint egy egyszerű sport, és szereted a kihívásokat, köztünk a helyed. Ismerkedjetek meg most először az Északi Hét Csillag Imádkozó Sáska Kung Fu-val! Amikor magadra öltöd az irányzat fekete ruháját és sáskás pólóját, és belépsz először az edzőterembe, összeszorul a gyomrod az izgalomtól, de már pontosan érzed, hogy egy erős és összetartó közösség tagja leszel, biztosan fognak vezetni az úton, és egy olyan kaland áll előtted, mely örökre megváltoztatja az életed.”

Részletes információk a link alatt!

Hallgatói kapcsolattartó: Liszka László (stílusvezető-mester)
E-mail: [email protected]
Facebook: Tung SE

Kick box

Sportolnál, de nem tudod, mit? Látogass el az ELTE Kick-boksz edzéseire és sajátítsd el a sportág technikáit, tartsd magad jó kondícióban, vagy ha már jól megy, akár küzdelmekben is kipróbálhatod magad.

Ez egy olyan sport, ahol a kondíciónak, az ütés-rúgás kombinációk gyakorlásának is nagyon fontos szerepük van, tehát ha az egész tested át akarod mozgatni, feszes izomzatot szeretnél, látogass el edzéseinkre! Lányok, fiúk gyertek bátran, és legyetek az ELTE Kick-boksz csapatának tagjai. Az edzéseket Németh Márk tartja, a felmerülő szakmai kérdések esetén keressétek bátran!

Hallgatói kapcsolattartó: Németh Márk
Email: [email protected]
Facebook-csoport: ELTE Kick-box

Box

Ha érdekelnek a küzdősportok, ha szeretnéd elsajátítani a box technikáját, ha szeretnél fitt maradni, erősödni vagy fogyni az egyetem mellett, akkor ott a helyed a BEAC Box edzésein.

Miért éppen a box?
• A box segít az önbizalom és önuralom növelésében.
• Segít a stressz levezetésben.
• Fizikai és mentális erőnlétet ad.
• A koncentrációt és a győzni akarást fejleszti.
• Önvédelmi alapokat biztosít.
• A sportolás egészséges!
Eddz egy jó hangulatú, baráti légkörben! A bunyó nem kötelező, de van rá lehetőség!

Hallgatói kapcsolattartó: Rozgonyi Áron
E-mail: [email protected]
Facebook-oldal: Grád Boxing Family

Muay thai

muay

A muay thai egy ezeréves harcművészet, amely nagyon letisztult mozgásformák rendszere. Hamar rögzülnek benned az alapok, aminek következtében éles helyzetben önvédelemre is használhatod az edzéseken tanult gyakorlatokat. Mivel a technikák pontos elsajátítása küzdelmek során történik, a muay thai-nak nagymértékű önbizalom-növelő hatása is van. Várjuk azokat, akik egy jó csapatban, kiváló hangulatban és persze nem utolsó sorban eredményesen kívánnak sportolni. A foglalkozásokat Sebők Máté, az ELTE rekreációs szakembere, a BEAC edzője tartja, aki még mindig aktív, profi versenyző!

Részletesebb információkért olvass tovább a szakosztályi oldalon!

Hallgatói kapcsolattartó: Sebők Máté
E-mail: [email protected]
Facebook-oldal: Sebők Máté aka Knowledge|Facebook-csoport: ELTE - BEAC White Brutal Warriors Muay Thai SE

Goju-ryu karate

Harcművészet. Kimondhatjuk százszor, ízlelgethetjük, megpróbálhatunk átlátni a harcművészetet körülvevő misztikus fekete felhőn, kísérletet tehetünk, hogy megfogjuk azt, ami annyira megközelíthetetlennek és elérhetetlennek tűnik. Vajon lehetséges?

Stílusunk eszenciája, – kemény-lágy stílus – hogy mindig minden körülmények a lehető legjobb megoldási lehetőséget kínálja gyakorlójának. Fontos, hogy a csoportunk a harcművészetként gyakorolja a karatét, aminek köszönhetően teljesítményed mérőeszköze kizárólag magadban találtatik. Tisztán látszik, hogy a titokzatos fekete felhő mögött magadat találhatod meg. Gyere és érd el az elérhetetlent, fogd meg a megközelíthetetlent, juss el önmagadhoz!

Bővebb információkért kattints a linkre!

Edzésvezetők: Horváth Judit és Novák Dóra
E-mail: [email protected]; [email protected]

Facebook-oldal: Karate-Do International Magyarország - ELTE Dojo