Harcművészet

Brazil jiu-jiitsu

“Ha azt akarod, hogy eltörjék a karjaidat és jól szétrúgják a fenekedet, gyere hozzánk Brazil Jiu-jitsut edzeni.” (Carlos Gracie alapítómester hirdetése Brazíliában)

No, ne ijedj meg, azért persze nem a végtagtörések a legjellemzőbbek a tréningekre.  A Brazil jiu-jitsu egy földharcra épülő, rendkívül hatékony küzdősport, amelyben egyaránt fontos a technikai tudás és az erőnlét megszerzése. A Brazil jiu-jitsu jó fizikai erőnlétet, magabiztosságot eredményez, edzéseink pedig kiváló hangulatban zajlanak a Bogdánfy úti ELTE Sporttelepen. Mindenki megtalálhatja a számára megfelelő szintet, akár kezdő, akár versenyző szeretne lenni.

Olvass tovább, hogy megtudd, pontosan miről is szól ez a sportág!

Kapcsolattartó: Ránky Márta
E-mail: [email protected]
Facebook-csoport: Jitsu & Cápa on the BEAC

Északi Hét Csillag Imádkozó Sáska kung fu

„A Kung fu az élet mankója„ - Sifu Liszka László

Gyere és fedezd fel velünk lelked és tested határait, és lépj túl azokon. Tanuld meg megvédeni önmagad és a nálad gyengébbeket. Ha többet keresel, mint egy egyszerű sport, és szereted a kihívásokat, köztünk a helyed. Ismerkedjetek meg most először az Északi Hét Csillag Imádkozó Sáska Kung Fu-val! Amikor magadra öltöd az irányzat fekete ruháját és sáskás pólóját, és belépsz először az edzőterembe, összeszorul a gyomrod az izgalomtól, de már pontosan érzed, hogy egy erős és összetartó közösség tagja leszel, biztosan fognak vezetni az úton, és egy olyan kaland áll előtted, mely örökre megváltoztatja az életed.”

Részletes információk a link alatt!

Kapcsolattartó: Liszka László (stílusvezető-mester)
E-mail: [email protected]
Facebook: Tung SE

Kick box

Sportolnál, de nem tudod, mit? Látogass el az ELTE Kick-box edzéseire és sajátítsd el a sportág technikáit, tartsd magad jó kondícióban, vagy ha már jól megy, akár küzdelmekben is kipróbálhatod magad.

Ez egy olyan sport, ahol a kondíciónak, az ütés-rúgás kombinációk gyakorlásának is nagyon fontos szerepük van, tehát ha az egész tested át akarod mozgatni, feszes izomzatot szeretnél, látogass el edzéseinkre! Lányok, fiúk gyertek bátran, és legyetek az ELTE Kick-box csapatának tagjai. Az edzéseket Németh Márk tartja, a felmerülő szakmai kérdések esetén keressétek bátran!

Kapcsolattartó: Németh Márk
Email: [email protected]
Facebook-csoport: ELTE Kick-box

Box

Érdekelnek a küzdősportok? Mindig is kipróbáltad volna magadat a szorítóban? Szeretnél egy kis önvédelmet tanulni?
Esetleg felszaladt pár kiló a könyvek fölött ülve? Ha izmosodni vagy fogyni szeretnél, gyere el egy alakformáló boxedzésre.
Stresszesek az egyetemi évek? Gyere vezesd le a feszkót egy pörgős boxedzésen, add ki magadból a fölös energiát.
Feszegesd a határaidat egy barátságos légkörben egy hangulatos boxedzésen.

Kapcsolattartó: Rozgonyi Áron
E-mail: [email protected]
Facebook-oldal: Grád Boxing Family
Facebook-csoport: ELTE BEAC Ökölvívás

Muay thai

muay

A muay thai egy ezeréves harcművészet, amely nagyon letisztult mozgásformák rendszere. Hamar rögzülnek benned az alapok, aminek eredményeképp éles helyzetben önvédelemre is használhatod az edzéseken tanult gyakorlatokat. Mivel a technikák pontos elsajátítása küzdelmek során történik, a muay thai-nak nagymértékű önbizalom-növelő hatása is van. Várjuk azokat, akik egy jó csapatban, kiváló hangulatban és persze nem utolsó sorban eredményesen kívánnak sportolni. A foglalkozásokat Sebők Máté, az ELTE rekreációs szakembere, a BEAC edzője tartja, aki még mindig aktív, profi versenyző! Valamint a 2014 és 2015-ös évad Játék határok nélkül című tévés vetélkedő magyar csapat tagja, és a 2017-es Ninja Warrior Hungary középdöntőse. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Részletesebb információkért olvass tovább a szakosztályi oldalon!

Kapcsolattartó: Sebők Máté
E-mail: [email protected]
Facebook-oldal: Sebők Máté aka Knowledge|Facebook-csoport: ELTE - BEAC White Brutal Warriors Muay Thai SE

Goju-ryu karate

Irányzatunk az okinawai goju-ryu karate. A karate számunkra nem sport, hanem harcművészet. Ennek megfelelően nem egy pillanatnyi eredmény elérése a célunk, hanem egy életen át tartó tanulási folyamat, melynek fókuszában a saját határaink kiszélesítése van.
Edzéseinken a karate technikák gyakorlása és a taktikai ismeretek elsajátítása mellett, teret kap az önismeret fejlesztése is. Ezeken felül olyan önvédelmi technikákat tanulhatnak meg a résztvevők, melyeket szükség esetén alkalmazni tudnak.

Bővebb információkért kattints a linkre!

Edzésvezetők: Horváth Judit és Novák Dóra
E-mail: [email protected]; [email protected]

Facebook-oldal: Karate-Do International Magyarország - ELTE Dojo