Harcművészet

Brazil jiu-jiitsu

brazil

“Ha azt akarod, hogy eltörjék a karjaidat és jól szétrúgják a fenekedet, gyere hozzánk Brazil Jiu-jitsut edzeni.” (Carlos Gracie alapítómester hirdetése Brazíliában)

No, ne ijedj meg, azért persze nem a végtagtörések a legjellemzőbbek a tréningekre.  A Brazil jiu-jitsu egy földharcra épülő, rendkívül hatékony küzdősport, amelyben egyaránt fontos a technikai tudás és az erőnlét megszerzése. A Brazil jiu-jitsu jó fizikai erőnlétet, magabiztosságot eredményez, edzéseink pedig kiváló hangulatban zajlanak a Bogdánfy úti ELTE Sporttelepen. Mindenki megtalálhatja a számára megfelelő szintet, akár kezdő, akár versenyző szeretne lenni.

Olvass tovább, hogy megtudd, pontosan miről is szól ez a sportág!

Hallgatói kapcsolattartó: Bence György
E-mail: [email protected]
Facebook-csoport: Jitsu & Cápa on the BEAC

Goju-ryu karate

goju

A karate-do útja önmagunk fejlesztésének útja. Harci művészet, melyben leginkább önmagunkat kell legyőznünk. A testünket használva, mozgással érjük el azt, hogy napról napra meglépjük a tegnapi legjobb formánkat, és egy még jobbat hozzunk létre testileg és lelkileg is. A karate célja azon kívül, hogy a testet fegyverré formálja az, hogy az élet minden területén segítsen jobban teljesíteni. A tanár célja az, hogy segítségével a tanítványai elérhessék önmaguk maximumát, és felfedezzenek magukban olyan dolgokat, amikről korábban nem tudtak.

Az edzéseken nem folyik vér, de mindenki szembenézhet saját magával, a korlátaival, és tágíthatja ezeket, melyek, ahogy rendszeresen ráébredünk, csak a fejünkben léteznek.

Bővebb információkért kattints a linkre!

Hallgatói kapcsolattartó: Sztrojiny Kristóf
E-mail: [email protected]
Facebook-oldal: Magyar Karate-Do Szövetség ELTE

Északi Hét Csillag Imádkozó Sáska kung fu

csillag

„A Kung fu az élet mankója„ - Sifu Liszka László

Gyere és fedezd fel velünk lelked és tested határait, és lépj túl azokon. Tanuld meg megvédeni önmagad és a nálad gyengébbeket. Ha többet keresel, mint egy egyszerű sport, és szereted a kihívásokat, köztünk a helyed. Ismerkedjetek meg most először az Északi Hét Csillag Imádkozó Sáska Kung Fu-val! Amikor magadra öltöd az irányzat fekete ruháját és sáskás pólóját, és belépsz először az edzőterembe, összeszorul a gyomrod az izgalomtól, de már pontosan érzed, hogy egy erős és összetartó közösség tagja leszel, biztosan fognak vezetni az úton, és egy olyan kaland áll előtted, mely örökre megváltoztatja az életed.”

Részletes információk a link alatt!

Hallgatói kapcsolattartó: Liszka László (stílusvezető-mester)
E-mail: [email protected]
Facebook: Tung SE

Kick box

kick-box

Sportolnál, de nem tudod, mit? Látogass el az ELTE Kick-boksz edzéseire és sajátítsd el a sportág technikáit, tartsd magad jó kondícióban, vagy ha már jól megy, akár küzdelmekben is kipróbálhatod magad.

Ez egy olyan sport, ahol a kondíciónak, az ütés-rúgás kombinációk gyakorlásának is nagyon fontos szerepük van, tehát ha az egész tested át akarod mozgatni, feszes izomzatot szeretnél, látogass el edzéseinkre! Lányok, fiúk gyertek bátran, és legyetek az ELTE Kick-boksz csapatának tagjai. Az edzéseket Németh Márk tartja, a felmerülő szakmai kérdések esetén keressétek bátran!

Hallgatói kapcsolattartó: Németh Márk
Email: [email protected]
Facebook-csoport: ELTE Kick-box

Muay thai

muay

A muay thai egy ezeréves harcművészet, amely nagyon letisztult mozgásformák rendszere. Hamar rögzülnek benned az alapok, aminek következtében éles helyzetben önvédelemre is használhatod az edzéseken tanult gyakorlatokat. Mivel a technikák pontos elsajátítása küzdelmek során történik, a muay thai-nak nagymértékű önbizalom-növelő hatása is van. Várjuk azokat, akik egy jó csapatban, kiváló hangulatban és persze nem utolsó sorban eredményesen kívánnak sportolni. A foglalkozásokat Sebők Máté, az ELTE rekreációs szakembere, a BEAC edzője tartja, aki még mindig aktív, profi versenyző!

Részletesebb információkért olvass tovább a szakosztályi oldalon!

Hallgatói kapcsolattartó: Sebők Máté
E-mail: [email protected]
Facebook-oldal: Sebők Máté aka Knowledge|Facebook-csoport: ELTE - BEAC White Brutal Warriors Muay Thai SE