Labdás csapatsportok

Futsal

Végigfociztad a gyermekkorodat és az egyetem alatt sem szívesen hagynád abba? Régóta vonz a labda, de még nem volt lehetőséged kipróbálni magad? Itt az ideje, hogy Te is az ELTE-BEAC futsal játékosa legyél!

Szakosztályunk szeptemberben ismét útjára indítja egyetemi- és NB2-es futsal csapatait. Ha az egyetem mellett sem szeretnéd abbahagyni a játékot, és kipróbálnád magad a kis pályás foci világában, akkor gyere és tartozz Te is az ELTE futsal társadalmához.
Férfi csapataink az országos NB2-es bajnokság mellett a Magyar Kupában, a Budapesti Egyetemi Futsal Bajnokságban, valamint a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságban szerepelnek. Női csapatunk az országos NB2-es bajnokságba, a Magyar Kupába és az egyetemi bajnokságba kerül benevezésre. Kezdő futsalsosokat és a sportági múlttal rendelkező játékosokat egyaránt szeretettel várunk csapatainkba, ahol szakképzett edzők irányítják a felkészülést.

Bővebb információkért kattints a szakosztályi oldalra!

Miért ajánljuk?

  • Megtanít a csapatban való együttműködésre
  • Jó koordináció-állóképesség-fejlesztő sport
  • A hobbisport örömeit és a bajnokságok küzdelmeit is megtalálhatod
  • Országos bajnokságon, nemzetközi tornákon való részvétel

Kapcsolattartó: Árendás Tamás -[email protected]
Facebook-oldal: ELTE-BEAC Futsal

Kari bajnokságok: Sajben Marcell
E-mail: [email protected]
A kari bajnokságok holnapja: http://eltefoci.hu/

Kézilabda

Kézilabdáztál az egyetem előtt, de folytatni szeretnéd? Kipróbálnád magad egy új csapatban? Esetleg kedvenc sportod alapjait szeretnéd elsajátítani? Itt a megoldás számodra.

Jelentkezz férfi és női csapatunkba, látogasd edzéseinket, versenyezz velünk akár több bajnokságban is. Férfi csapatunk heti két edzésidőpont mellett szerepel a MEFOB, a BEFKB és a Budapest I. küzdelmeiben is, ahova az előző évben jutottunk fel. Női csapatunk heti egy edzéssel készül és ők is érdekeltek a MEFOB és az egyetemi bajnokság versenyein is. Játssz a csapatainkban, szurkolj a mérkőzéseinken és légy részese az ELTE kézilabda életének.

Miért ajánljuk?

  • Egy nyitott, barátságos közösség tagja lehetsz
  • Heti két edzés és mérkőzések egész évben
  • Igazolt és nem igazolt játékosoknak is versenyzési lehetőség
  • Változatos edzések, amik fizikálisan és technikailag is fejlesztenek
  • Amennyiben kezdő vagy, ugyanúgy jöhetsz

Kapcsolattartó (férfiak): Molnár Ádám
E-mail: [email protected]

Kapcsolattartó (nők): Iváncsó Rebeka
E-mail: [email protected]

Facebook-csoport: ELTE-BEAC Női Kézilabda, ELTE-BEAC Kézilabda
Facebook-oldal: ELTE-BEAC Kézilabda

Kosárlabda

Új vagy az egyetemen? Szeretnél egy szuper közösséghez tartozni? Régóta kosárlabdázol, de most nincs csapatod jelenleg? Itt az idő, jelentkezz hozzánk a BEAC-ra!

Az ELTE-BEAC jó hangulatú edzésekkel és remek csapatokkal várja a kosárlabdázni vágyó hallgatókat. Ha kosaraztál már korábban, és egyetemi éveid alatt is folytatni szeretnéd a sportot az egyetem színeiben, akkor a Budapest Bajnokságban is induló csapatban a helyed! Ha egyszerűen csak kipróbálnál valami újat, nálunk akkor is játszhatsz. Olyan edzéseket is biztosítunk, ahová akármilyen tudással eljöhetsz. Nem számít, hogyan kosarazol, hiszen egy jó társaság várja, hogy akár évközben is akármikor csatlakozz hozzá.

Ebben az esetben nincs más dolgod, mint hogy bővebb információkért továbblépj a kosárlabda szakosztályi aloldalára!

Szakosztályi kapcsolattartó (nők): Horváth Enikő
E-mail: [email protected]
Facebook-oldal: BEAC Női Kosárlabda Szakosztály
Weboldal: https://www.beac.hu/kosarlabda/

Hallgatói kapcsolattartó (nők): Gyarmati István
E-mail: [email protected]
Facebook-csoport: ELTE Sportösztöndíjas női kosárlabda

Hallgatói kapcsolattartó (férfiak): Mayer Patrick
E-mail: [email protected]
Facebook: ELTE-BEAC férfi kosárlabda
Facebook-csoport: ELTE Kosárlabda csoport

Labdarúgás

A focit talán senkinek sem kell bemutatni. A világ legnépszerűbb sportját milliók szeretik és űzik. Egyszerre fejleszti az izomzatot, az állóképességet, a fegyelmet, a taktikai érzéket, csapatban gondolkodásra tanít, fizikailag és szellemileg egyaránt igénybe vesz.
A BEAC nem csak azért kiváló lehetőség, mert az egyetemhez kötődő csapatban focizhatunk hanem, mert igazi baráti közösség is. A csapat összetartó, a pályán és azon kívül is. A BEAC kötelékeiben szerzett közös emlékek és élmények fantasztikusak.
Két együttesünk is vár Téged! A BEAC-nál heti két edzéssel várunk, illetve a hétvégi bajnokikon is van lehetőség megmutatni focitudásod. Az előszezonokban pedig felkészülési tornák színesítik a programot.
121 éves múlt, patinás egyesület, barátok, foci. Csatlakozz hozzánk!

A részletekért kattints a linkre!

Hallgatói kapcsolattartó (férfiak): Juhász Péter
E-mail:  [email protected]
Facebook-oldal: ELTE-BEAC Nagypályás labdarúgás Facebook-csoport: BEAC Nagypályás labdarúgás

Röplabda

A röplabda egy látványos, világszerte népszerű sportág. Amilyen egyszerűnek tűnik, olyan összetett mozgásforma. Játék közben több mint 400 izmot mozgatsz meg. Fejleszti a koordinációs képességet és megköveteli a csapatban való gondolkodásmódot. Az edzéseink minden mozogni vágyó érdeklődő számára elérhetőek, mindenki megtalálja a maga számára megfelelő szintet, kezdőtől a haladóig. Az edzések mind erőnléti, mind labdás feladatokat magukba foglalnak. A versenyezni szerető hallgatóknak is kiváló lehetőség, mind a házibajnokságon való részvétel, mind a versenycsapatainkba való bekerülés. Hogy miért és kinek ajánlom? Mozgás, közösség, játék, szenvedély, verseny. Volt, aki a konditeremből nézte az edzéseinket és csatlakozott, más egy új sportszerelmet talált benne, és valakinek mindig is jelen volt az életében. Mindenki megtalálja benne azt, amiért szeretni lehet.

További infókért kattints a linkre!

Kapcsolattartó: Bögöly András
E-mail: [email protected]

Facebook: ELTE Röplabda

Vízilabda

vizi5

A vízilabdát edzés nélkül nem lehet játszani. Nem olyan, mint a grund, hogy csak leszaladunk egy labdával és dobáljuk vagy rúgjuk. Folyamatos gyakorlás szükséges a játék műveléséhez.
Várunk minden érdeklődőt, aki heti 2-3 edzéssel a folyamatosan erősödő Budapesti Vízilabda bajnokságban játszana, de természetesen fejlődési lehetőséget biztosítunk azoknak is, akik csak edzésre szeretnének járni és ki szeretnék próbálni magukat.
Ha már van csapatod, de ELTE-s vagy, akkor is jelentkezz, mert nálunk együtt játszhatsz OB1-es játékosokkal együtt az MVLSZ által is kiemelten kezelt egyetemi bajnokságban.

Olvass tovább a részletekért!

Kapcsolattartó: Várhelyi Zoltán
E-mail: [email protected]
Facebook-oldal: BEAC Vízilabda