Labdás csapatsportok

Futsal

Végigfociztad a gyermekkorodat és az egyetem alatt sem szívesen hagynád abba? Régóta vonz a labda, de még nem volt lehetőséged kipróbálni magad? Itt az ideje, hogy Te is az ELTE-BEAC futsal játékosa legyél!

A 2015-2016-os szezonban bronzérmet szerző női csapatunk az NB2-es, fiaink pedig az NB2-s és az U20-as bajnokságban méretik meg magukat hétről hétre az ELTE-BEAC színeiben. Ezen felül rendszeres résztvevői vagyunk a Budapesti Egyetemi Futsal Bajnokságnak, amelynek 2015-2016-os szezonját szintén bronzéremmel zárták a férfiak, valamint az Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságnak (MEFOB) is, de amatőr férfi és női csapataink is várják a sportolni vágyókat, kezdőket.

Amit a játékról tudni érdemes: a meccseket 4-es méretű, speciális futsal labdával (kevésbé pattan) játsszák, és 2-szer 20 perc tiszta játékidőt mérnek. Félidőnként 5 szabálytalanság követhető el büntetlenül, utána ún. 10 méteres „kisbüntetők” következnek. A csapatok 4+1-es felállásban szerepelnek, és folyamatos cserelehetőséggel játszanak.
Ha érzel magadban megfelelő elszántságot, szeretettel várnak futsal csapataink, ahol a rendszeres testmozgáson túl az elmúlt években sikerült olyan légkört kialakítani, mely a pályán kívül is szoros barátságokat eredményezett.

Bővebb információkért kattints a szakosztályi oldalra!

Miért ajánljuk?

  • Megtanít a csapatban való együttműködésre
  • Jó koordináció-állóképesség-fejlesztő sport
  • A hobbisport örömeit és a bajnokságok küzdelmeit is megtalálhatod
  • Országos bajnokságon, nemzetközi tornákon való részvétel

Hallgatói kapcsolattartó – férfi csapat: Szini László
E-mail: [email protected]
Facebook-oldal: ELTE-BEAC Futsal

Női csapat: Sajben Marcell
E-mail: [email protected]
Facebook-oldal: ELTE-BEAC Futsal

Kari bajnokságok: Sajben Marcell
E-mail: [email protected]
A kari bajnokságok holnapja: http://eltefoci.hu/

Kézilabda

Kézilabdáztál az egyetem előtt, de folytatni szeretnéd? Kipróbálnád magad egy új csapatban? Esetleg kedvenc sportod alapjait szeretnéd elsajátítani? Itt a megoldás számodra.

Jelentkezz férfi és női csapatunkba, látogasd edzéseinket, versenyezz velünk akár több bajnokságban is. Férfi csapatunk heti két edzésidőpont mellett szerepel a MEFOB, a BEFKB és a Budapest I. küzdelmeiben is, ahova az előző évben jutottunk fel. Női csapatunk heti egy edzéssel készül és ők is érdekeltek a MEFOB és az egyetemi bajnokság versenyein is. Játssz a csapatainkban, szurkolj a mérkőzéseinken és légy részese az ELTE kézilabda életének.

Miért ajánljuk?

  • Egy nyitott, barátságos közösség tagja lehetsz
  • Heti két edzés és mérkőzések egész évben
  • Igazolt és nem igazolt játékosoknak is versenyzési lehetőség
  • Változatos edzések, amik fizikálisan és technikailag is fejlesztenek
  • Amennyiben kezdő vagy, ugyanúgy jöhetsz

Hallgatói kapcsolattartó (férfiak): Kárpáti Dávid
E-mail: [email protected]

Hallgatói kapcsolattartó (nők): Bagdács Fruzsina
E-mail: [email protected]

Facebook-csoport: ELTE-BEAC Női Kézilabda, ELTE-BEAC Kézilabda
Facebook-oldal: ELTE-BEAC Kézilabda

Kosárlabda

Új vagy az egyetemen? Szeretnél egy szuper közösséghez tartozni? Régóta kosárlabdázol, de most nincs csapatod jelenleg? Itt az idő, jelentkezz hozzánk a BEAC-ra!

Az ELTE-BEAC jó hangulatú edzésekkel és remek csapatokkal várja a kosárlabdázni vágyó hallgatókat. Ha kosaraztál már korábban, és egyetemi éveid alatt is folytatni szeretnéd a sportot az egyetem színeiben, akkor a Budapest Bajnokságban is induló csapatban a helyed! Ha egyszerűen csak kipróbálnál valami újat, nálunk akkor is játszhatsz. Olyan edzéseket is biztosítunk, ahová akármilyen tudással eljöhetsz. Nem számít, hogyan kosarazol, hiszen egy jó társaság várja, hogy akár évközben is akármikor csatlakozz hozzá.

Ebben az esetben nincs más dolgod, mint hogy bővebb információkért továbblépj a kosárlabda szakosztályi aloldalára!

Szakosztályi kapcsolattartó (nők): Horváth Enikő
E-mail: [email protected]
Facebook-oldal: BEAC Női Kosárlabda Szakosztály
Weboldal: https://www.beac.hu/kosarlabda/

Hallgatói kapcsolattartó (nők): Gyarmati István
E-mail: [email protected]
Facebook-csoport: ELTE Sportösztöndíjas női kosárlabda

Hallgatói kapcsolattartó (férfiak): Mayer Patrick
E-mail: [email protected]
Facebook: ELTE-BEAC férfi kosárlabda
Facebook-csoport: ELTE Kosárlabda csoport

Labdarúgás

Szívesen játszanál egy igazán nagy múltú egyesületben? Csatlakozz az ELTE-BEAC csapatához! Légy tagja a Budapesti Bajnokságban vitézkedő együttesünknek, mely a következő szezonban a bajnoki címért küzd majd! Focizz nálunk! Hajrá ELTE! Hajrá BEAC!

A BEAC nem csak azért kiváló lehetőség számotokra, mert az egyetemhez kötődő csapatban focizhattok, öregbítve ezzel az intézmény és a klub hírnevét, hanem a nagypályás futballcsapat igazi baráti közösség is. Újonnan csatlakozó tagjaink kivétel nélkül állítják, hogy remek döntést hoztak, amikor beléptek  egyesület kötelékébe. Két együttesünk is várja a jelentkezőket, így futballmúlttól és képességektől függően megtalálhatjátok a Nektek megfelelő szintet. Első csapatunk az elmúlt szezont bronzéremmel zárta, az új szezonra nem kisebb célt tűztünk ki magunk elé, mint a bajnoki cím megszerzését.

Új, tehetséges játékosokra mindig szükség van! Gyere el egy edzésünkre, vagy csatlakozz hozzánk az Egyetemi Sportágválasztón szeptember elején! Ha bármi kérdésed van, érdeklődj az alábbi elérhetőségeken.

A részletekért kattints a linkre!

Hallgatói kapcsolattartó (férfiak): Juhász Péter
E-mail:  [email protected]
Facebook-oldal: ELTE-BEAC Nagypályás labdarúgás Facebook-csoport: BEAC Nagypályás labdarúgás

Röplabda

Tudtad, hogy az ELTE csapata a Magyar Egyetemi- Főiskolai Országos Bajnokság aranyérmese?

Miért a röplabdát válasszam? Felsorolunk neked jó pár okot,hogy miért röplabdázz a BEAC-on!

A röplabdázás segít egyensúlyérzéked fejlesztésében, kondíciód javításában és abban, hogy igazi csapatjátékossá válj az ELTE színeiben.

Szeretnél formás combokkal,fenékkel rendelkezni,vagy csak gyönyörködni bennük,akkor a röplabda edzésen, mérkőzéseken a helyed!

Hetente minimum három edzést kínalunk nektek nemnek és  tudásszintnek megfelelően, kezdőtől a haladóig. Nálunk az igazolt játékosok is megtalálhatják helyüket a pályán felnőtt női és férfi Budapest Bajnokságban szereplő csapatunk színeiben.

Gyere el az edzéseinkre,és mutasd meg rátermettséged, játsz az ELTE csapataiban, vagy ha csak mozogni vágynál, kezdő edzéseinken egészen biztosan megtalálod a helyed!

Nincs is másra szükséged, mint egy pár teremcipőre, kitartásra,jókedvre és már indulhatsz is az ELTE-BEAC 1-es pályájára. Várunk sok szeretettel, rátermett és felkészült edzőkkel,szervezői csapattal, kik garantálják neked hogy élvezhesd az egyik legnépszerűbb labdás sportunkat! Várunk Téged!

További infókért kattints a linkre!

Szakosztályi kapcsolattartó: Bögöly András
E-mail: [email protected]

Női csapat:Bögöly András
E-mail:
[email protected]

Férfi csapat: Lukács Gábor
E-mail: [email protected]
Facebook: ELTE Röplabda

Vízilabda

vizi5

Sok sportágat lehet előképzettség nélkül is elégséges szinten űzni. Futni bárki tud, ping-pong ütőt mindenki fogott már a kezében és a focilabdát sem olyan nehéz eltalálni. A póló más kávéház. Az egész sport alapja az úszás. Ha tudsz úszni, az első lépcsőfokot teljesítetted. Az úszás viszont kevés, ugyanis ahhoz, hogy elkapd a labdát, derékig kiemelkedj, esetleg lőj egy gólt, nagyon kemény lábtempó szükséges. Mindez természetesen sok-sok év kemény edzésmunka gyümölcse. Csapatunkkal minden évben nevezünk a 20 csapatos Budapest Felnőtt bajnokságba, ahol az utóbbi években már hagyományosan a felsőházban végzünk. Emellett minden évben képviseljük az ELTE-t a Magyar Egyetemi- Főiskolai Bajnokságon (MEFOB), ahol az elmúlt három évből kétszer éremmel zártunk (egy ezüst, egy bronz). Ha viszont még új vagy a pólósok között, akkor is jelentkezz nyugodtan és próbáld ki magad, hiszen a heti két edzésünkön akkor is részt vehetsz, ha még csak ismerkedsz a sporttal! Ha szeretnéd újrakezdeni, folytatni vízilabdás múltadat, vagy csak megtetszett ez a sportág, és szeretnéd magad kipróbálni benne, ne habozz és jelentkezz!

Olvass tovább a részletekért!

Hallgatói kapcsolattartó: Várhelyi Zoltán
E-mail: [email protected]
Facebook-oldal: ELTE Vízilabda DSK