Ütős sportok

Asztalitenisz

pp7

Szerva itt, csere ott! Nálad a meccslabda!

Az ELTE-BEAC Asztalitenisz szakosztály játékosai között megtalálhatóak amatőr, a sportággal még csak most ismerkedő hallgatók, de ha már korábban játszottál valahol, akkor is könnyen találhatsz magadnak edzőpartnert. Szakképzett játékosaink segítségével gyorsan tudod fejleszteni a tudásod és ezt a csapatbajnoki mérkőzéseken kamatoztathatod is. Két csapatunk két különböző szintű bajnoki osztályban versenyez, ezért ha szeretnéd elkezdeni, vagy a középiskola után folytatni a versenyzést, jelentkezz bátran! Az asztalitenisz szakosztály egy igazi egyetemi sportközösség, ahol a hallgatók és a tanárok együtt edzenek, versenyeznek és támogatják egymást. Az edzéseket egy jól megközelíthető teremben tartjuk, az ELTE PPK Izabella utcai épületében.

A részletekért nézz be a szakosztály aloldalára!

Hallgatói kapcsolattartó: Kanics Máté
E-mail: [email protected]
Az edzések helyszíne: ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnázium, 1088 Budapest, Trefort u. 8.
Honlap: http://beacpp.elte.hu/
Facebook-oldal: ELTE-BEAC Asztalitenisz

Különleges ütős sportok

gyorstollas

Gyorstollaslabda szakosztályként vagyunk nyilvántartva, de az elmúlt évben több ütős sportág (Tamburelli, Tamburello, Gyorstollaslabda, Mini tenisz) összevonásával működünk, tarjuk edzéseinket. A sportágak egymásra épülnek, így komoly előképzést kapnak a kezdő sportolók a későbbi sportágak (tenisz, squash, tollaslabda) választáshoz, de természetesen van lehetőség az alap sportágak (KÜS) magasabb szintű űzéséhez.

A fent leírtakkal egy új színt szeretnénk bevinni az egyetemi sportéletbe. A nagy érdeklődésre építve a jövőbeni cél egy egyetemi bajnokság beindítása, akár kombinált formában is.

Felkeltettük az érdeklődésed? Irány a sportág szakosztályi aloldala!

Hallgatói kapcsolattartó: Elek József
E-mail: [email protected]
Facebook-csoport: ELTE Gyorstollaslabda&Tamburelli Facebook-oldal: ELTE Gyorstollaslabda&Tamburelli

Tollaslabda

tollass

Kedvet kaptál egy kis tollashoz, de nincs kivel játszani? Mi segítünk megtalálni a helyed!

A tollaslabda az egyik legkedveltebb ütős játék az egyetemen. Szervezett edzéseinken szívesen látjuk azokat, akik ezt a sportot sosem próbálták, de azokat is, akik korábban már megismerkedtek vele, akár versenyzői múlttal rendelkeznek és folytatnák a játékot.

Felszerelést, ütőt, labdát mindenki számára készséggel biztosítunk.

Olvass tovább a szakosztályi aloldalon!

Hallgatói kapcsolattartó: Vida Alexandra
E-mail: [email protected]
Az edzések helyszíne: Budapest XI. Bogdánfy út 10.
Facebook-oldal: ELTE Tollaslabda