Ütős sportok

Asztalitenisz

pp7

Az asztalitenisz a világ egyik legnépszerűbb sportága, ahol minden egy kicsi labda körül forog. A labdán túl kicsi az időtartam is, ami rendelkezésre áll a döntéshozatalra és a mozdulatok kivitelezésére, és kicsi a hibahatár is, amin belül a mozdulataink tévedhetnek. Nagy elszántsággal és kitartással társulva ezek a kis dolgok azonban jelentősen hozzájárulnak a koncentrációnk és reflexeink fejlesztéséhez, és olyan óriási dolgokhoz segítenek, mint a büszkeség érzése egy sikeres csapat- vagy egyéni verseny után.

A részletekért nézz be a szakosztály aloldalára!

Kapcsolattartó: Kanics Máté
E-mail: [email protected]
Az edzések helyszíne: ELTE Mérnök utcai sporttelep
Honlap: http://beacpp.elte.hu/
Facebook-oldal: ELTE-BEAC Asztalitenisz

Tollaslabda

tollass

Szeretnél ügyességet, kitűnő reflexeket és kiváló állóképességet igénylő sportot űzni? Megtapasztalnád, hogy milyen is a kerti tollason túli világ? Csatlakozz hozzánk!
A tollaslabda hazánkban az utóbbi időben kezd egyre szélesebb körben ismertté válni, mivel a játék kortól, nemtől, tudástól függetlenül mindenki számára űzhető és az alapok elsajátítását követően élvezettel folytatható. A létesítmény adott, a felszerelések rendelkezésre állnak, a változatos edzések során pedig biztosítjuk a tollaslabdázáshoz szükséges alapokat. A fejlődés garantált, így idővel különböző versenyeken meg is mérettetheted magad. Egy olimpiai sportág, mely egészséges testmozgást, jó szórakozást és biztos sikerélményt kínál számodra. Mire vársz, ne habozz!

Olvass tovább a szakosztályi aloldalon!

Kapcsolattartó: Némethy Fruzsina
E-mail: [email protected]
Az edzések helyszíne: Budapest XI. Bogdánfy út 10.
Facebook-oldal: ELTE Tollaslabda