További sportok

Darts

Az egyik legdinamikusabban fejlődő sport, a darts is bemutatkozik a BEAC színeiben.
Kass Zoltán vezetőedző és lelkes versenyző társai téged is várnak egy-egy kötetlen dobálásra, vagy ha úgy akarod segítünk a helyes technika kialakításában és nyílt versenyeken szintről szintve utat tudunk mutatni. Heti 3 nehézségi szintű versennyel várunk a CDFŰ Darts Terem (klubhelyiség), vagy egyeztetés szerint szerdai napokon egyéni foglalkozásra is van lehetőség.
Büszkék vagyunk versenyzőinkre, akik mind egyéni, páros és csapat szinten képviselik a BEAC-ot, budapesti, országos és nemzetközi színtéren egyaránt.

Kapcsolattartó: Kass Zoltán
Email: [email protected]
Facebook csoport: Darts Terem CDFŰ

Falmászás

Szereted új kihívások elé állítani magad? Az erő- és állóképesség fejlesztése mellett többet vársz egy sporttól? Szeretnél fejlődni, és kitartóbb lenni az élet minden területén? Akkor a falmászást neked találták ki!

A mászás – történjen szikla- vagy műfalon, kötéllel biztosítva vagy anélkül – egyaránt fejleszti a mozgáskoordinációt, a memóriát, az egyensúlyérzéket és a fizikumot. Nálunk a biztosítást nem igénylő, alacsonyabb magasságban végzett boulder mászást űzheted rendszeresen a kiváló hangulatú ELTE-s edzések keretein belül, emellett sziklamászó kirándulásainkon átélheted a köteles mászás nyújtotta nagyszerű élményt is.

A falmászásnak két formája van. A köteles mászás és a boulder mászás, s hogy mik is ezek pontosan, arról a szakosztály aloldalán olvashatsz bővebben...

Kapcsolattartó: Erdős Gábor
Email: [email protected]
Facebook csoport: Gravity Boulder Community

Hajózási ismeretek (vitorlázás, motorcsónak)

A tanfolyam célja, hogy az ELTE hallgatók és minden érdeklődő számára lehetőséget biztosítson a belvízi kedvtelési célú kisgéphajó (motorcsónak) és vitorlás kishajó (vitorlás) vezetői vizsgára való felkészülésre. Az ehhez szükséges gyakorlati időt a „Hajózási ismeretek – kisgéphajó” és a „Hajózási ismeretek – vitorlás kiegészítő” tanfolyam elvégzésével lehet teljesíteni. Ezt követően a résztvevő számára kiállítunk egy igazolást a gyakorlati idő megszerzéséről, amellyel vizsgára tud jelentkezni a Hajózási Hatósági Főosztálynál.

A "sport- és kedvtelési célú kisgéphajó-vezetői" engedély Európa belvizein, 4 kW-nál erősebb motorteljesítményű hajók vezetésére ad képesítést, felső lóerő korlátozás nélkül, de 20 méteres hajóhosszig és maximum 12 fő utaslétszámig, míg a belvízi "sport- és kedvtelési célú vitorlás kishajó vezetői" képesítés Európai belvizein történő vitorlás hajó vezetésére jogosít, de 20 méteres hajóhosszig és maximum 12 fő utaslétszámig.

További részletek és árak az alábbi dokumentumban.

Kapcsolattartó: Solymos Tamás
Email: [email protected]

Sakk

sakk1

A sakkot a királyok játékaként emlegetik, mely megacélozza az elmét és elfeledteti az idő múlását. Ez a több mint 1500 éves játék megtanít nagyban gondolkodni, előre tervezni, lankadatlanul figyelni. Mindemellett kitűnő agytorna minden korosztály számára.

Ha szeretsz sakkozni, akkor feltétlenül látogass el edzéseinkre, játékerőtől függetlenül! Edzéseinket FIDE mesterek teszik magas színvonalúvá, de van kezdő szekció is. Természetesen nemcsak edzésre, hanem versenyzésre is van lehetőség. Több csapatunk is várja a versenyezni vágyó hallgatókat. Az ELTE-SENSE jelenleg a budapesti csapatbajnokság I. és II. osztályában, valamint az amatőr bajnokságban, a BEAC sakkcsapata a nemzeti bajnokság II. osztályában szerepel. Mindegyik csapatba várunk lelkes játékosokat!

További részleteket erre a linkre kattintva, a szakosztályi aloldalon olvashatsz!

Facebook csoport: BEAC sakkozói
Kapcsolattartó: id. Grimm György
E-mail:  [email protected]