További sportok

Falmászás

Szereted új kihívások elé állítani magad? Az erő- és állóképesség fejlesztése mellett többet vársz egy sporttól? Szeretnél fejlődni, és kitartóbb lenni az élet minden területén? Akkor a falmászást neked találták ki!

A mászás – történjen szikla- vagy műfalon, kötéllel biztosítva vagy anélkül – egyaránt fejleszti a mozgáskoordinációt, a memóriát, az egyensúlyérzéket és a fizikumot. Nálunk a biztosítást nem igénylő, alacsonyabb magasságban végzett boulder mászást űzheted rendszeresen a kiváló hangulatú ELTE-s edzések keretein belül, emellett sziklamászó kirándulásainkon átélheted a köteles mászás nyújtotta nagyszerű élményt is.

A falmászásnak két formája van. A köteles mászás és a boulder mászás, s hogy mik is ezek pontosan, arról a szakosztály aloldalán olvashatsz bővebben...

Hallgatói kapcsolattartó: Zupán Tamás
Email: [email protected]
Facebook csoport: Ujjerő Egyetemi Mászás

Sakk

sakk1

A sakkot a királyok játékaként emlegetik, mely megacélozza az elmét és elfeledteti az idő múlását. Ez a több mint 1500 éves játék megtanít nagyban gondolkodni, előre tervezni, lankadatlanul figyelni. Mindemellett kitűnő agytorna minden korosztály számára.

Ha szeretsz sakkozni, akkor feltétlenül látogass el edzéseinkre, játékerőtől függetlenül! Edzéseinket FIDE mesterek teszik magas színvonalúvá, de van kezdő szekció is. Természetesen nemcsak edzésre, hanem versenyzésre is van lehetőség. Több csapatunk is várja a versenyezni vágyó hallgatókat. Az ELTE-SENSE jelenleg a budapesti csapatbajnokság I. és II. osztályában, valamint az amatőr bajnokságban, a BEAC sakkcsapata a nemzeti bajnokság II. osztályában szerepel. Mindegyik csapatba várunk lelkes játékosokat!

További részleteket erre a linkre kattintva, a szakosztályi aloldalon olvashatsz!

Hallgatói kapcsolattartó: Gungl Ábel
E-mail: [email protected]
Facebook csoport: BEAC sakkozói
Szakosztályi kapcsolattartó: Kapás Róbert
E-mail: [email protected]