DSC 9212

Gólyák, ilyen sokszínű sportélet vár rátok az ELTE-n!

2017. 07. 27.
DSC 9212

Gyorsan eltelnek az egyetemi évek, ezért már szeptemberben válassz egy sportágat és vegyél részt sportprogramjainkon.

Gratulálunk a sikeres felvételidhez, üdvözlünk az ELTE közösségében! Gyorsan eltelnek az egyetemi évek, ezért már szeptemberben válassz egy sportágat és vegyél részt programjainkon. Az ELTE sportegyesületeként 1898-ban alapított BEAC mindenkit vár, aki mozogni, edzeni, testileg-lelkileg felüdülni, esetleg versenyezni szeretne.

Több mint 40 sportág közül választhatsz, így biztosan megtalálod a számodra megfelelő mozgásformát, legyen szó szabadidő- vagy versenysportról. A sportolni vágyókat, kezdőket és haladókat egyaránt várjuk az általános testnevelés kurzusokon, valamint az ELTE sportösztöndíjasainak délutáni edzésein is.

1. ÁLTALÁNOS TESTNEVELÉS KURZUSOK

Vegyél fel sport (általános testnevelés) kurzusokat a többi órádhoz hasonlóan a Neptunon keresztül. A tavaly indított csörgőlabda, argentin tangó és swing tánc kurzusok mellett vadonatúj sportágak, játékvezetői tanfolyam, hajózási ismeretek és paraúszás kurzus is indul, összesen több mint 40 sportág közül választhatsz! A sportági választékról és tudnivalókról, a Neptunban való jelentkezés folyamatáról és a gyűjtőszámlás befizetésről részletes segédletet honlapunk "Sportolj kreditért oldala" alatt találsz.

2. BEAC-OS EDZÉSEK

Az általános testnevelés kurzusok mellett a BEAC edzésein is részt lehet venni, mely órákat az ELTE sportösztöndíjas hallgatói tartják. A 2017/2018-es tanévben közel 40 sportág közül választhatnak a jelentkezők a BEAC mindenki számára nyílt edzései közül.

A választásban segítséget nyújt honlapunk „Sportolni szeretnék” menüpontja, ahol az edzésidőpontok, helyszínek és tagsági árak is megtalálhatók (melyek folyamatosan frissülnek).

3. RENDEZVÉNYEK

Vegyítsd évközi sportprogramjainkon a mozgás örömét egy kis fesztiválhangulattal!

  • Kispályás labdarúgó-bajnokságok. Gyűjtsd össze barátaidat (6–8 fő), alkoss csapatot a gólyatáborban vagy csoporttársaidból és nevezzetek szeptember közepéig. Hódítsátok meg a bajnokság királykategóriáját a legalsóbb osztályból indulva! Részletek a bajnokságokról:

ELTE Foci
Lágymányosi Bajnokság
Bölcsész Bajnokság
Jogászfoci

4. KAPCSOLAT

Nézz be hozzánk a BEAC Irodába, ahol tájékoztatást kaphatsz minden sportágról!
Cím: 1117 Budapest, Bogdánfy Ödön u.10./B 1. lépcsőfeljáró, 2. emelet
Telefon: 061–209–06–17
E-mail: [email protected] (edzésekkel, sportnapokkal kapcsolatos kérdések, egyéb információk)

Ne maradj le a legfrissebb sportos infókról, kövesd a BEAC Facebook oldalát!

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech