GT kép 2014

Gólyák, ilyen élénk sportélet vár rátok szeptembertől az ELTE-n!

2015. 08. 06.
GT kép 2014

Számos értékes ötlet született már egy-egy megnyert labdamenet között. Ti már a első ELTE-s napjaitok során hozhattok egy életre szólót és legyetek BEACtive-ak!

Alapíts egy új csapatot vagy csatlakozz egy már meglevőhöz, fedezz fel egy számodra ismeretlen sportágat vagy csak látogass el sportrendezvényeinkre! Egy érv mind felett áll: kötelezd el magad az egészséged, a sport és a barátaid mellett! BEACtive!

Gyere és sportolj az ELTE-n! Gyorsan eltelnek az egyetemi évek, ezért már szeptemberben válassz egy sportágat és vegyél részt programjainkon. Legyél Te is része egy nagy ELTE-s közösségnek. Nem fogod megbánni! Szinttől függetlenül, kezdőket és haladókat is várunk minden sportágban.

TÓKA BEAC az ELTE Hallgatói Önkormányzatának támogatásával vár Téged, ha mozogni, edzeni, testileg-lelkileg felüdülni, esetleg versenyezni szeretnél.

Közel 40 sportág közül választhatsz, ezért biztosan megtalálod a számodra megfelelő mozgásformát! Kalauzunk során kiderül, erre két lehetőséged is nyílik: vedd fel általános testnevelés kurzusként valamely sportágat a Neptunban, vagy gyere el délutáni sportösztöndíjas edzéseinkre!

1. SPORTOLJ KREDITÉRT!

Vegyél fel sport (általános testnevelés) kurzusokat a többi órádhoz hasonlóan a Neptunon keresztül. A sportági választékról és tudnivalókról, a Neptunban való jelentkezés folyamatáról és a gyűjtőszámlás befizetésről részletes segédletet honlapunk "Sportolj kreditért" menüpontja alatt találsz.

Még így sem kaptál minden kérdésedre választ? Az ELTE Online átfogó útmutatást nyújt, hogy könnyen és időben megérkezz a foglalkozások, edzések helyszínére.

2. ELTE-BEAC SPORTÖSZTÖNDÍJASOK EDZÉSEI

A 2016/2017-es tanévben a következő sportokat választhatod az ELTE-BEAC edzései közül. A választásban az ELTE Online "Mit Sportoljak" oldala, míg a tájolásban segítséget nyújt honlapunk „Sportolni szeretnék” menüpontja, ahol az edzésidőpontok és helyszínek is megtalálhatók.

gt

3. RENDEZVÉNYEK

A legnagyobb buli! Vegyítsd évközi programjainkon a kellemest a hasznossal, a mozgás örömét egy kis fesztiválhangulattal!

telekom_egyetemi-futballMennyei egyetemi! Szervezz csapatot és induljatok el az ELTE kari focibajnokságain. Gyűjtsd össze barátaidat (6–8 fő), alkoss csapatot a gólyatáborban vagy csoporttársaidból és nevezzetek szeptember közepéig. Hódítsátok meg a bajnokság királykategóriáját a legalsóbb osztályból indulva! Részletek a bajnokságokról:

ELTE Sportiroda4. KAPCSOLAT

Nézz be hozzánk a megújult BEAC Sportirodába, ahol tájékoztatást kaphatsz minden sportágról! Cím: 1117 Budapest, Bogdánfy Ödön u.10./B 1. lépcsőfeljáró, 2. emelet

Telefon: 061–209–06–17

E-mail: [email protected] (gazdasági ügyintézés)

E-mail: [email protected] (edzésekkel, sportnapokkal kapcsolatos kérdések, egyéb információk)

Simon Gábor
ELTE-BEAC ügyvezető
E-mail: [email protected]

Móczik Alexandra
EHÖK sportügyi referens
E-mail: [email protected]

csoportkep

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech