330134187 2436076209880293 5106602481925316026 n

Polefitness és légtorna szakosztály

Üdvözlünk a BEAC Pole & Aerial Art-nál!

A BEAC legifjabb szakosztályaként várunk polefitness, légtorna és balance óráinkon. Itt arra invitálunk, hogy találd meg a Te sportodat, merj nagyot álmodni benne, és szárnyald túl a saját képzeleted.

Bár elsőre nagyon is extrémnek és kihívással telinek tűnhet fejjel lefelé lógni a levegőben, vagy éppen fél lábon egyensúlyozni egy teljesen instabil közegben, a polefitness, a légtorna és a balance sportágai is bárki számára elérhetőek. Óráinkon kortól, nemtől, alkattól és edzettségi szinttől függetlenül mindenkit szeretettel várunk!

Pole for passion. Fly for joy. Live for balance.

Melyik sportot válaszd?

Fogós kérdés! Ismerd meg néhány mondatban a polefitness, a légtorna (karika, selyem) és a balance sportágait, hogy könnyebb legyen a döntés!

Polefitness

Aerial hoop (Karika)

Aerial hammock & silk (selyem)

Balance

Hogyan csatlakozhatsz hozzánk?

Óráinkat az egyetemi tanévhez igazított, több hetes szezonok keretében hirdetjük, melyekre a szezonok indulásakor, valamit félév közben is lehetőséged van csatlakozni.

Szakosztályi edzéseink aktuális órarendjét ITT találod.

A Neptunban elérhető polefitness, karika és aerial hammock testnevelés kurzusaink kizárólag kezdők számára elérhetőek. Ezekre az egyetemi tárgyfelvétel ideje alatt tudsz jelentkezni a Neptun rendszerében.

Áraink

Az Eötvös Loránd Egyetem sportszervezeteként kiemelt kedvezményeket biztosítunk jelenlegi és volt ELTÉ-s hallgatóknak, valamint az egyetem dolgozóinak. Ezen felül egyik legfőbb célunk az egyetemi sportélet támogatása, ezért 2023 februárjától minden hazai egyetem aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákja külön kedvezménnyel sportolhat nálunk.

Árainkról online foglaló oldalunkon, az éppen aktuális szezon bővebb információi alatt tájékozódhatsz.

Kedvezményed aktiválásához a beac.hu oldalon elvégzett hitelesítés szükséges.

Hol találsz minket?

Facebook: BEAC Pole & Aerial Art

Instagram: @BEAC_pole_aerial

Szeretnél többet tudni?

Akár elakadsz valahol a jelentkezés során, akár több információra lenne szükséged az órákról, bérleteinkről, alkalmi jegyeinkről vagy az edzések látogatásáról, látogass el Facebook vagy Instagram oldalainkra, vagy ne habozz írni nekünk a [email protected] e-mail címre. Szívesen segítünk!

Reméljük, hamarosan találkozunk.

Aerial Hammock & Silk

Kapcsolattartó: Marosi Móni - szakosztályvezető, edző

E-mail: [email protected]

Aerial hoop

Kapcsolattartó: Marosi Móni - szakosztályvezető, edző

E-mail: [email protected]

Balance

Kapcsolattartó: Marosi Móni - szakosztályvezető, edző

E-mail: [email protected]

Polefitness

Kapcsolattartó: Marosi Móni - szakosztályvezető, edző

E-mail: [email protected]

Lesz izomlázad?

Találd meg kedvenc sportodat, helyszínedet, közösségedet!

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech