Névtelen 1

Polefitness

Ha ámulva figyeled az ismerőseid fényképeit, de még nem volt lehetőséged kipróbálni, vagy épp az egyetemen szeretnéd folytatni korábban elkezdett edzéseidet, most ne hagyd veszni az esélyt. Rúdsport és karika órákkal, valamint változatos kiegészítő óratípusokkal várunk a BEAC-on.

Amennyiben bizonytalan vagy, érdemes tudnod, hogy a rúdsport és a légtorna kortól, előképzettségtől és alkattól függetlenül elkezdhető – csak szeresd a kihívásokat és merd átlépni a korlátaidat. Nem túlzás, itt mindenki megtalálhatja önmagát, hiszen az erőelemektől kezdve egészen a művészi produkciókig terjed ez a mozgásforma, része az akrobatika, a tánc, a koreográfia, a nyújtás, velejárója a szenvedély, az alakformálás és a közösségépítés. Képzett edzőkkel várunk mindenkit, teljesen kezdőtől a versenyzőkig.

Nálunk a saját tempódban haladhatsz, izmaid fokozatosan hozzáfejlődnek az egyre nehezebb elemekhez, óráról órára látványos eredményt érhetsz el, s akár fél év alatt kezdő versenyző szintre is juthatsz. Találkozzunk a tükrök előtt, a határaidon túl!

-------------------------------------------

Mikor? Minden hétköznap

Hol? Bogdánfy sporttelep (1117 Bp. Bogdánfy u. 10/B)

-------------------------------------------

Facebook: ELTE-BEAC Polefitness

Instagram: eltebeacpole

Polefitness

Kapcsolattartó: Farkas Lilla

E-mail: [email protected]

Lesz izomlázad?

Találd meg kedvenc sportodat, helyszínedet, közösségedet!

Webshop

Vedd meg online a bérleted!

Image 4
BEAC 120

Történelmi pillanataink

érdekel a történet

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech