Névtelen 1

Polefitness

Gondolkodtál már azon, milyen érzés felülmúlni a saját fantáziádat? Na és, hogy milyen lehet olyan dolgokat csinálni, amelyekre sosem hitted volna, hogy képes lehetsz? Velünk megtudhatod!


Óráinkra kortól, nemtől, alkattól, előképzettségtől és edzettségi szinttől függetlenül mindenkit szeretettel várunk! Semmi másra nincs szükség, csak Rád és egy csipetnyi bátorságra, hogy valami újat próbálj ki.

A polefitness (vagy magyar nevén rúdsport) egy függőleges, leggyakrabban krómozott fémből, esetleg rézből vagy titánból készült rúdon végzett akrobatikus gyakorlatokat és koreografikus mozdulatokat ötvöző sportág. Itt mindenki megtalálhatja önmagát, hiszen az erőelemektől kezdve egészen a művészi produkciókig terjed ez a mozgásforma, része a gimnasztika, az erőnlét, a mozgáskoordináció és a hajlékonyság, velejárója a szenvedély, a magabiztosság és a közösségépítés. Óráinkon előre felépített szintrendszer szerint dolgozunk, így a kezdeti szinteken elsajátított készségek, technikák és alapmozdulatok fokozatosan lehetővé teszik majd számodra a későbbi haladó elemek és kombinációk kivitelezését.

Jelenleg vegyes szintű órákat tartunk, ahol mindenki egyéni fejlődésének megfelelően kap feladatokat, így kezdőként és haladóként egyaránt bátran részt vehetsz rajtuk. Mi pedig figyelünk rá, hogy a saját tempódban, biztos kezekben haladhass. Az órákon rövid sportnadrág és ujjatlan trikó vagy sportmelltartó viselése javasolt, hiszen a rúdon való tapadást a bőrfelületünk biztosítja.

Fejlődésedet eszközös edzéseinken kívül különböző kiegészítő óratípusokkal is támogatjuk. Bérleteddel sportágfókuszó nyújtás és fejlesztő óráinkat, workshopjainkat is látogathatod.

-------------------------------------------

Mikor? Aktuális órarendünket ITT találod.

Óráink szakosztályi edzések keretei között zajlanak, a Neptunon keresztül nem elérhetőek.

-------------------------------------------

Ismerd meg további sportágainkat: karika, selyem és balance órák a BEAC-on!

Facebook: BEAC Pole & Aerial Art

Instagram: @BEAC_pole_aerial

Polefitness

Kapcsolattartó: Marosi Móni - szakosztályvezető, edző

E-mail: [email protected]

Lesz izomlázad?

Találd meg kedvenc sportodat, helyszínedet, közösségedet!

Webshop

Vedd meg online a bérleted!

Image 4
BEAC 120

Történelmi pillanataink

érdekel a történet

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech