Balance 1

Balance

Csempéssz egyensúlyt a mindennapjaidba!

A Balance edzéseken egy speciális, félgömb alakú eszköz segítségével, folyamatos egyensúlyozást igénylő közegben végezzük a gyakorlatokat. Az instabilitáshoz való alkalmazkodás az egész testet egyidőben dolgoztatja, és egyedülállóan fejleszti a mély és core izomzatot, az ízületi stabilitást és szervezetünk agy-ideg-izom kapcsolatait. Ezáltal támogatást nyújt mind a helyes testtartás kialakításában, mind a mindennapjainkban, illetve egyéb sporttevékenységek során végzett mozdulataink tudatosabbá válásában. De nem csupán a tartást és a mozgáskoordinációt, hanem az eszköz sokszínűségéből adódóan akár állóképességünket, erőnlétünket, hajlékonyságunkat, sőt még koncentrációs készségeinket is nagymértékben fejleszthetjük. A Balance tréning rehabilitációs és versenysport környezetben egyaránt bevett edzésmódszer, gyakran alkalmazzák gyógyászati terápiákon, a sérülések megelőzésében, valamint futók és a labdasportok szerelmeseinek kiegészítő óratípusaként.

Óráinkon kortól, nemtől, alkattól és edzettségi szinttől függetlenül mindenkit szeretettel várunk! Az edzéseken kényelmes, rugalmas sportruházatot ajánlunk, a labdán mezítláb vagy zokniban végezzük a gyakorlatokat.

-------------------------------------------------------

Mikor? Aktuális órarendünket ITT találod.

Óráink szakosztályi edzések keretei között zajlanak, a Neptunon keresztül nem elérhetőek.

-------------------------------------------------------

Ismerd meg további sportágainkat: karika, selyem és polefitness órák a BEAC-on!

Facebook: BEAC Pole & Aerial Art

Instagram: @BEAC_pole_aerial

Balance

Kapcsolattartó: Marosi Móni - szakosztályvezető, edző

E-mail: [email protected]

Lesz izomlázad?

Találd meg kedvenc sportodat, helyszínedet, közösségedet!

Webshop

Vedd meg online a bérleted!

Image 4
BEAC 120

Történelmi pillanataink

érdekel a történet

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech