119145057 10158785251242065 3319234986037269163 n

Aerial hoop

Repültél már valaha?

Óráinkra kortól, nemtől, alkattól előképzettségtől és edzettségi szinttől függetlenül mindenkit szeretettel várunk! Ehhez a sporthoz, bármennyire hihetetlen, csupán a bátorságodra van szükség, hogy kipróbálj valami újat.

A karika (angol nevén aerial hoop vagy lyra) a légtorna egyik irányzata, mely során plafonhoz rögzített, hevederen keresztül lógó vaskarikán végzünk különféle gyakorlatokat, gyakorlatkombinációkat. A cirkuszi sporttörténelmet őrző mozgásforma remekül fejleszti az állóképességet, a koordinációt, a testtudatot, a hajlékonyságot és az erőnlétet. Sokoldalúsága révén már az alapszintű trükkök is nagyon látványosak az eszközön, így biztosan sikerélményre lelsz majd benne. Ráadásul mivel a karika maga is folyamatosan fejleszti a készségeidet, meglepően gyorsan fejlődhetsz, és idővel olyan kombinációkat, akrobatikus elemeket is elsajátíthatsz az órákon, amelyekről most még talán álmodni sem mernél.

Edzéseink során előre felépített szintrendszer szerint, a kezdő elemektől haladunk az egyre nehezebb több elemet magába foglaló, dinamikusabb gyakorlatok felé. Jelenleg vegyes szintű órákat tartunk, ahol mindenki a saját szintjének, egyéni fejlődésének megfelelően kap feladatokat, így kezdőként és haladóként egyaránt részt vehetsz rajtuk. Az órákon hosszú, testhezálló, rugalmas ruházatot ajánlunk.

Fejlődésedet eszközös edzéseinken kívül különböző kiegészítő óratípusokkal is támogatjuk. Bérleteddel sportágfókuszó nyújtás és fejlesztő óráinkat, workshopjainkat is látogathatod.

-------------------------------------------------------------------------

Mikor? Aktuális órarendünket ITT találod.

Óráink szakosztályi edzések keretei között zajlanak, a Neptunon keresztül nem elérhetőek.

------------------------------------------------------------------------

Ismerd meg további sportágainkat: polefitness, selyem és balance órák a BEAC-on!

Facebook: BEAC Pole & Aerial Art

Instagram: @BEAC_pole_aerial

Aerial hoop

Kapcsolattartó: Marosi Móni - szakosztályvezető, edző

E-mail: [email protected]

Lesz izomlázad?

Találd meg kedvenc sportodat, helyszínedet, közösségedet!

Webshop

Vedd meg online a bérleted!

Image 4
BEAC 120

Történelmi pillanataink

érdekel a történet

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech