DSC 5456

Élőben folytatódnak a BEAC-os edzések

2021. 06. 29.
DSC 5456

Cikkünkben összefoglaljuk, hogy milyen feltételekkel és milyen programokkal indul újra a sportélet a BEAC-on! Cikkünk folyamatosan frissül.

Mire van szükségem, hogy sportolhassak? A jelenleg érvényben levő rendelet szerint mindenki igénybe veheti a BEAC sportszolgáltatásait, edzéseit, tanfolyamait, aki igazolt, versenyengedéllyel rendelkező sportoló, vagy rendelkezik védettséget igazoló hivatalos okirattal. Az 05.06-I KORMÁNYINFÓN BEJELENTETTEK ALAPJÁN A VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL NEM RENDELKEZŐKNEK AUGUSZTUSIG BIZTOSAN ÉRVÉNYBEN MARADNAK A KORLÁTOZÓ INTÉZKEDÉSEK.

FRISSÍTÉS! A május 13-i kormányrendelet értelmében mobiltelefonos applikáció is alkalmas a koronavírus elleni védettség igazolására. Az ehhez szükséges regisztráció ITT érhető el.

Megnyílt az online időpontfoglaló rendszer az oltásra!

  1. Regisztráljatok a https://vakcinainfo.gov.hu/ oldalon.
  2. Foglaljatok időpontot oltásra a https://www.eeszt.gov.hu oldlaon!
  3. Az első oltást követően kb. 10 napon belül megérkezik védettségi igazolványotok, mely szükséges a sportoláshoz.

Bővebb információ ITT található!

37787673 1bea061236c9bb4121a3f5ed2f0190eb wm

Milyen típusú edzésekre, sportprogramokra számíthatok?

  • Jóga óráinkon személyesen találkozhattok oktatóinkkal május 31-től! Az órákról bővebben ITT tájékozódhattok.
  • A BEAC nyári aerobik szezonja május 17-én vette kezdetét. Az órák szezon valamint havi bérlettel látogathatók, melyeket megvásárolhattok a BEAC webshopban!
  • Az Erőnlét és Fitnesz Szakosztály edzései is visszatértek a BEAC-ra. A nyári szezonban lehetőségetek nyílik csatlakozni a szakosztály súlyzós intervall, TRX, súlyzós erőedzés és funkcionális tréning edzéseihez. Részletek ITT találhatók.
  • Május 11-én újra megnyitott az ELTE- BEAC edzőterem, melyet az érvényes versenyengedéllyel vagy védettségi igazolvánnyal rendelkezők minden nap használhatnak 8.00 és 22.00 között. Bővebb információ ITT található.
  • Triatlon szakosztályunk szintén újraindította futás és úszás edzésit. Bővebb információ: [email protected].
  • Megnyitjuk online pályafoglaló rendszerünket és újra lehet műfüves labdarúgó pályát foglalni a Mérnök utcai Pluhár-pályán: https://bit.ly/3nuxyq
  • Spinning edzéseink június 8-tól személyesen folytatódnak! Részletek ITT.
  • Polefitness edzőink szintén készen állnak a személyes órák tartására. Részletek ITT.
  • Reméljük hamarosan további sportágakkal fog bővülni a lista, figyeljétek a beac.hu-t, és közösségi felületeinket.

Kiket várunk edzéseinken, sportprogramjainkon? Az ELTE hallgatóit, dolgozóit, alumnusait, a kerület lakosait, és minden budapesti sportolni vágyót.

Korona kampany v4

A korábban megkezdett oltási kampányukat folytatjuk, és újból arra buzdítanak edzőink, sportolóink, hogy vegyétek fel az oltást. Oltási kampányunkat kövessétek figyelemmel social média oldalainkon.

Mivel jelen álláspont szerint a személyes sportolás feltétele a védettségi igazolvány birtoklása, ezért továbbra is szeretnénk buzdítani Titeket az oltásra való regisztrációra, melyet az alábbi felületen tehettek meg: https://vakcinainfo.gov.hu/

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech