CP1 0297 0982e57021b3db42e488a8b21f846e59

Több újdonsággal és új kedvezményekkel vár a BEAC júliusi jóga szezonja

2021. 06. 21.
CP1 0297 0982e57021b3db42e488a8b21f846e59

A BEAC jóga oktatói júliusban is személyesen várnak Titeket a hét különböző napjain gerincjóga és női jóga óráikra. Újdonságok, hogy a júliusi szezonban alkalmi jegyek vásárlásával is látogathatók az órák, valamint XI. kerületi lakcím kártyával az órákon kedvezményes részvételt biztosítunk.

A jelenleg érvényben levő rendelet szerint mindenki igénybe veheti a BEAC jóga óráit, aki igazolt, versenyengedéllyel rendelkező sportoló, vagy rendelkezik védettséget igazoló hivatalos okirattal.

A június 28. és július 20. között tartó szezonban két különböző típusú jógaórával várjuk az érdeklődőket. Egy bérlettel csak egy jógatípus látogatható, az órákon azonban kombinált bérlet (mindkét órára érvényes), vagy alkalmi jegy vásárlásával is részt tudtok venni.

Helyszín: 1117 Budapest, Bogdánfy utca 10/B. (Budapesti Egyetemi Atlétikai Club- TT4-es tanterem)

Árak

Szimpla bérlet (1 jógatípus):

  • 6.000 Ft/4 alkalom -Külsősök
  • 5.000 Ft/4 alkalom - ELTE hallgató, dolgozó, Alumni-tag, 11. kerületi lakosok

Kombinált bérlet (2 jógatípus):

  • 9.000 Ft/8 alkalom - Külsősök
  • 8.000 Ft/8 alkalom - ELTE hallgató, dolgozó, Alumni-tag, 11. kerületi lakosok

Alkalmi jegy:

  • 1700 Ft/1 alkalom - Külsősök
  • 1450 Ft/1 alkalom- ELTE hallgató, dolgozó, Alumni-tag, 11. kerületi lakosok

A bérletet online, bankkártyás fizetéssel vásárolhatjátok meg ITT, alkalmi jegyeink pedig ITT érhetők el.

Joga julius fbgroup cikk

Óraleírások:

GERINCJÓGA- Tölgyesi Írisz

Online óráimon a gerinc mozgását és működését tartjuk fókuszban az ászana gyakorlás közben. Statikus pózokkal dolgozunk, minden apró részletet beállítva mélyülünk bele a testtartásokba. Ez a módszer kifejleszti a testtudatosságot és rendkívül sokat segít, hogy kikapcsold a felesleges gondolatokat, aggodalmakat. Fizikális szinten nyújtjuk és erősítjük az izmokat, ízületeket, különös tekintettel a has és a hát területeire. Minden élő adást relaxációval és légzőgyakorlatokkal zárunk, melyek jótékonyan hatnak az idegrendszerre, amire most a legnagyobb szükséged van!

NŐI JÓGA- Hauptman- Tőkés Antónia

A külső körülmények zavarosak, folyamatosan változnak, újabbnál újabb kihívások elé állítanak minket. Ebben a megváltozott helyzetben is érdemes időnként megállni, időt szánni önmagunkra, a figyelmüket kintről befelé fordítani. A női jóga órákon elfogadással, türelemmel fordulunk a testünk felé. A gyakorlásokon a medence, az alhas, a csípő és a gát területét erősítjük, keringésüket javítjuk. A női egészségünkkel való kapcsolódásunkat testhelyzetekkel és légzőgyakorlatokkal segítjük. Az órák célja a test-tudat-lélek harmóniájának megteremtése, melyre ebben az időszakban még nagyobb szükségünk van.

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech