Received 680128725928449

Téged is várnak a júniusi polefitness edzések

2021. 06. 09.
Received 680128725928449

Végre itt a nyár és… a BEAC Polefitness első 2021-es szezonja! Az alábbiakban megtalálható minden fontos információt a júniusi edzésekről.

A végtelennek tűnő leállást követően most végre elérkezett a dobpergés ideje: immáron személyesen indulnak a BEAC Polefitness szezonjai. A június 7-én induló 4 hetes szezon folyamán számos különböző időponttal, négy óratípussal és immáron ugyanennyi, vagyis négy edzővel vár titeket a szakosztály!

Mi vár Rátok a BEAC Polefitness-ben?

A hatvan perces edzések biztonságotok és a folyamatos sikerélmények érdekében meghatározott szintrendszer szerint zajlanak. A bemelegítés után óratípustól függően, személyre szabott edzések során sajátíthatjátok el a legkülönfélébb elemeket, technikákat és koreográfiákat, sőt akár páros vagy csoportos gyakorlatokat. Ebben a szezonban polefitness, poledance, nyújtás és fascia órákkal készül nektek a szakosztály, sőt, egy meglepetéssel is: új edzőt köszönt fedélzetén a BEAC Arany Kíra személyében! Kíra bemutatkozását a BEAC Polefitness Facebook oldalán olvashatjátok Természetesen Farkas Lilla, Ivancsó Viktória és Havadtői Emese is vár titeket a szezon során, míg később csatlakozik majd Sárai Tícia is, a nyár folyamán pedig fokozatosan visszatérnek majd különleges óratípusok is, mint a polewarrior, a karika, és a versenyfelkészítő edzés. Ha szeretnéd jobban megismerni a szakosztályt első edzésed előtt, vagy szívesen belekóstolnál a rúdsportolók mindennapjaiba, ajánljuk figyelmedbe a Polefitness csapat egyik oszlopos tagjának írását.

Hogyan zajlik a jelentkezés?

Az órarend ismeretében e-mailben jelentkezhettek a lejjebb megadott elérhetőségen. A júniusi szezonra bérletet vagy igény szerint, a 2020-ról megmaradt alkalmaitok függvényében kiegészítő jegyet is vásárolhattok. Egy bérlettel egy kijelölt időpontra járhattok 4 héten keresztül, ám minden második bérlethez kedvezményes áron juthattok hozzá. A regisztrációt követően néhány napon belül e-mailben kaptok meg minden szükséges információt, többek között a befizetés felületéről és módjáról, valamint az edzések menetéről.

IMG 20201029 171305

Időpontok:

Az órarend ITT található.

A szezon indulásáig a BEAC Polefitness csapata a változás jogát fenntartja, a jelentkezők számának függvényében egyes órák összevonásra, törlésre kerülhetnek. Természetesen túljelentkezés esetén további órákat kerülnek meghirdetésre.

Mindazok, akinek a járványhelyzet miatti leállások következtében 2020 tavaszi vagy őszi bérletalkalmai ragadtak bent, rendezett alkalmaikat a 2021-es naptári évben bármely edzésen vagy workshopon, bármelyik szezon során felhasználhatják.

Helyszín:

ELTE-BEAC Sporttelep – 1117 Bp., Bogdánfy utca 10.

  • Tükrös terem (IV. feljáró, I. emelet)
  • Kiskondi (IV. feljáró, Fsz. lépcső mellett)

Árak a 4 hetes szezonra:

ELTE hallgató/dolgozó/alumni

  • Egy bérlet: 5.600 Ft
  • Két bérlet: 10.000 Ft

Külsős

  • Egy bérlet: 6.800 Ft
  • Két bérlet: 12.400 Ft

Bérletvásárlás ITT.

Regisztrálni, valamint a bent ragadt alkalmakkal kapcsolatos kérdésekben egyeztetni az [email protected] e-mail címen tudtok. Kérjük, mindenképpen várjátok majd meg az e-mailes visszajelzést foglalásotok rögzítéséről. Ezt követően kapjátok meg a befizetés további instrukcióit és az első óra előtti tudnivalókat.

Mindeközben a BEAC Polefitness trikók továbbra is folyamatosan elérhetőek számotokra a BEAC webshopban, valamint személyesen a BEAC irodában.

Főcím

Néhány kiemelten fontos információ a vírushelyzetre való tekintettel:

Természetesen a szakosztályra is az általános érvényű szabályok vonatkoznak, vagyis az edzéseken kizárólag védettségi igazolvány birtokában, vagy oltást igazoló hivatalos applikáció felmutatásával engedélyezett a részvétel.

Többek kérésére a bérlettel elérhető online edzések is folytatódnak, kedvezve a vidéken vagy éppen külföldön tartózkodó, esetleg még oltásukra, védettségi igazolványukra váró sportolóknak.

Szeretettel vár titeket a BEAC Polefitness személyes és online edzésein!

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech