CP1 3801 2

Életmód rovat indul a beac.hu-n

2019. 04. 08.
CP1 3801 2

Az aktív sportolás és sportszolgáltatás mellett a BEAC most egy új rovattal szeretne iránymutatást adni olvasói számára, életmóddal, egészséggel, testedzéssel, motivációval kapcsolatos kérdésekben.

Mi más is lehetne fontosabb egy sportegyesület számára, mint maga a sportolás, a versenyzésen való lehető legjobb teljesítmény, a fiatalok sportra való buzdítása, minőségi események szervezése és az egészséges életmód.

Az aktív sportolás és sportszolgáltatás mellett a BEAC most arra tesz kísérletet, hogy munkatársainak, sportszakembereinek írásai segítségével az olvasó választ kaphasson életmóddal, egészséggel, testedzéssel, motivációval kapcsolatos kérdéseire; inspirálódjon, vagy csupán, mint gondolatébresztő, érdekes cikkeket olvashasson az őt foglalkoztató témákkal kapcsolatban (legyen az jóga, versenyzés, sporttáplálkozás, futás, erőfejlesztés, stb).

Célunk, hogy a BEAC sportközösség tagjai új ismeretekre tegyenek szert, segítsünk elérni céljaikat, adott esetben a fizikai edzés mellé tegyünk egy kis mentális felkészülést is. Bár azzal is beérjük, ha egy-egy bejegyzés hatására felpattantok és edzőcipőt húzva, ajtót becsapva elindultok futni, aerobikozni, röplabdázni...

A rovat eddig megjelent cikkei:

A 21. század rákja: az ülő életmód

„Minden kezdet nehéz” – Tippek a sportos életmódhoz!

Tévhitek a jógával kapcsolatban

Egészségtudatosan élni egyszerűbb, mint gondolnád

Mit csinálunk egy jógaórán?!

Ember tervez(z), Isten végez!

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech