Sportnap 1

Újra vízisportnapon az ELTE TáTK Összehasonlító Történeti Szociológia Tanszéke

2023. 06. 26.
Sportnap 1

A BEAC Sportpályázatának támogatásával a Társadalomtudományi Kar Összehasonlító Történeti Szociológia Tanszék ismét sportnapot rendezhetett június 24-én az ELTE Vízisporttelepén. Fogadjátok szeretettel beszámolójukat.

A tavalyi felejthetetlen élmények után örömmel értesültünk arról, hogy az ELTE sportegyesületénél újfent van lehetőség sportnapra pályázni. A Tanszék&friends névre keresztelt sportnapunk megszervezése előtt így már nem állhatott semmilyen akadály. Az időjárás is igazán kegyes volt hozzánk, hiszen szinte egész nap felhőktől zavartalanul élvezhettük a sporttelep nyújtotta sportolási és kikapcsolódási lehetőségeket.

Sportnap 6

A sportnapon nem csak a tanszék egykori és jelenlegi oktatói, kutatói, de a tanszéken működő két kutatócsoport (Globalizációtörténeti Kutatócsoport, Professzionalizáció-történeti Kutatócsoport) tagjai, és természetesen a családtagok is részt vettek, míg az egyetemi hallgatóságot a tanszék demonstrátorai képviselték. A vízisportokra leginkább kiéhezettek már a megérkezést követően vízre szálltak Papp Viktor vezetésével, hogy felelevenítsék a kenus jártasságukat.

Sportnap 8

A rapid kenuzást egy kora délutáni ebéd követte, és ugyan bográcsozásra most nem vállalkoztunk, senki nem maradt éhes. Az ebéd után egyszerre kezdődött meg a lábtengó bajnokság, az íjászat, a tollaslabda párviadal. Az árnyékot még inkább kedvelők a sebtében összedobott DIY pingpongasztalra, a kártyázásra, beszélgetésre szavaztak. A délutáni program részeként – szinte teljes létszámmal – újra vízre szálltunk, hogy a kenuk se maradjanak szárazon.

Sportnap 7

Ezúton is köszönjük a BEAC-nak a lehetőséget az aktív kikapcsolódásra!

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech