Borító BEAC 1

Újra BEAC Sportpályázat: Szervezd meg idén is a legklasszabb sportnapot hallgató- és munkatársaidnak-BETELT!

2023. 04. 13.
Borító BEAC 1

A BEAC Sportpályázat - Az egyetemi közösségért! program jegyében idén újra pályázatot hirdetünk az ELTE-s karok hallgatói és az egyetemi intézetek dolgozói számára.

A két kategóriában meghirdetett Sportpályázat keretében tanár-diák mérkőzések, valamint az ELTE Vízisporttelepén eltöltött sportnapok szervezésének lehetőségét és a sportprogram lebonyolításának szakmai támogatását nyerhetik el a résztvevők a BEAC felajánlásában. A pályázat célja, hogy forrást biztosítson az ELTE-s karok, intézetek, tanszékek és diákkörök tagjainak a közös, csapatépítő jellegű aktív kikapcsolódáshoz, sporttal színesítve a 2022/23-as tanév tavaszi félévét.

Sportpalyazat posztmeret 2023

Hogyan vehetsz részt a Sportpályázatban?

Ismerd meg a pályázat részleteit a hivatalos Pályázati kiírásban, majd tölts ki online Pályázati űrlapunkat, melyben az általad megálmodott sportnap programtervének ismertetésére és a pályázaton részt vevők bemutatására kérünk. Ezt követően pedig nincs is más teendőd, mint izgatottan várni pályázatod elbírálását!

Mikor tudod meg, hogy programod elnyerte-e a Sportpályázatot?

A Sportpályázat elbírálása folyamatos, az űrlapok beérkezésétől, egészen a Sportpályázat lezártáig, 2023. május 12-ig zajlik. Az eredményről a pályázás során megadott elérhetőségen tájékoztatunk majd.

A pályázat megvalósulásában külön köszönetet mondunk együttműködő partnerünknek, az ELTE Sport Kft-nek a sportnapok helyszíneinek biztosításáért.

Ezúton is sok sikert kívánunk a pályázóknak!

Reméljük, egy szuper sportnap szervezésének keretein belül találkozhatunk újra!

20220610 102050
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech