DSC 4000

Sportolj ősszel is a BEAC erőnlét és fitnesz edzésein

2023. 08. 21.
DSC 4000

Az Erőnlét és Fitnesz szakosztály edzői szeptembertől is várnak mindenkit Funkcionális tréning és Saját testsúlyos edzéseken!

A szeptember 11-től december 19-ig tartó őszi szezonban a BEAC Erőnlét és Fitnesz szakosztálya kétféle edzéssel, összesen heti 4 nap vár Titeket a BEAC csarnokban.

A pörgős és változatos órákhoz kezdők és haladók is magabiztosan csatlakozhatnak, hiszen a gyakorlatok fokozatosan felépítettek és egyedi igényekhez is igazíthatóak. Megéri kipróbálni, a szezon végére garantáltak a mindennapokban használható izmok, valamint a jobb állóképesség és koncentrációs készség.

A Funkcionális tréning során a résztvevők számos eszközzel, sokoldalúan tudják fejleszteni testüket. Az órákon a TRX, a Rope-Kötél és a RIP Trainer használatát kombinálják saját testsúlyos gyakorlatokkal.

A Saját testsúlyos edzések célja, hogy saját testünket minden helyzetben magabiztosan és hatékonyan tudjuk terhelni, a terhelés időtartamától és nehézségétől függetlenül. Ennek érdekében az órákat változatos gyakorlatok és izgalmas átkötések jellemzik, amelyek a test valamennyi izmát megmozgatják.

Jegy- és bérlettípusok:

Alkalmi jegy

Havi bérlet

Eronlet fbgroup orarend2

Edzők:

Mészáros Marci:

Marci jelenleg az ELTE Rekreáció és életmód Fitness-Wellness szakirányú, harmadéves hallgatója, valamint fitness instruktori végzettséggel is rendelkezik. Az erőnléti és funkcionális edzések mindig is közel álltak hozzá, ezek közül is a kettlebellel végzett gyakorlatok a kedvencei.

Két éve az Erőnlét és Fitnesz szakosztály sportösztöndíjas edzője. Örül, hogy szenvedélyét és tudását megoszthatja másokkal is az órák keretében, amelyek testileg és lelkileg is fejlesztik a résztvevőket.

Csatlakozzatok Marcihoz akár az általános testnevelésórák, a funkcionális tréningek, a saját testsúlyos vagy a dolgozói edzések keretében!

Szél Dani:

Dani már számos sportban kipróbálta magát, ezek során főleg a mozgás szeretete és a vele járó előnyök motiválták. Jelenleg a küzdősportok és az erőnléti edzések világában mozog otthonosan. Az erőnléti gyakorlatok során kifejezetten szereti, hogy ez egy változatos mozgásforma: mindig tud újat megismerni, kipróbálni és megszeretni. Az edzésmódszerek és gyakorlatok kifogyhatatlan forrása folyamatosan új kihívásokat teremt, amelyeket öröm leküzdeni.

Jelenleg az ELTE Rekreáció és életmód szakának hallgatója, két éve az Erőnlét és Fitnesz szakosztály sportösztöndíjas edzője.

Az órákon – kortól és nemtől függetlenül – mindenkit szeretettel vár, akik szívesen dolgoznak erő- és állóképességükön, tesznek egészségükért és szívesen csatlakoznak egy szuper közösséghez!

Facebook: ELTE-BEAC Erőnlét és Fitnesz Szakosztály

Instagram: beacforce

Jelentkezés és információ: [email protected]

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech