Sportmindenkor orarend fuggoleges ver3 1

Sport mindenkor – online BEAC edzések mindenkinek!

2020. 03. 20.
Sportmindenkor orarend fuggoleges ver3 1

Felhúzzuk a kesztyűt, és dacolva a napról-napra változó helyzettel, az online térbe költöztetve, ÉLŐ edzésvideókkal készülünk a klub sportolói és minden érdeklődő számára.

ENGLISH BELOW

Ahogy azt már korábban beharangoztuk, a járványügyi helyzet ellenére a BEAC szervezői úgy döntöttek, hogy a klub működése nem állhat meg. Felhúzzuk a kesztyűt, és dacolva a napról-napra változó helyzettel, az online térbe költöztetve, ÉLŐ edzésvideókkal készülünk a klub sportolói és minden érdeklődő számára.

Március 23-tól kezdetét veszi a „Sport mindenkor” program, amelynek keretében a hét minden napján online edzésvideókkal tesszük elviselhetőbbé a megváltozott körülményeket és segítünk az egészségetek, valamint a sportolás rendszerességének megtartásában. Ha teljesen más sportágat űzöl vagy csak most vágnál bele a sportolásba, akkor is buzdítunk az új sportágakkal való ismerkedésre.

Annak érdekében, hogy stabil pontot jelentsünk a mindennapokban, elkészítettük a virtuális órarendünket!

Hogy mivel készülünk?

  • Aerobik minden mennyiségben, a BEAC Aerobik Szakosztály koordinálásban
  • Négyféle jógaóra, a BEAC Szabadidősport Szakosztálynak köszönhetően
  • Erőnléti edzések a BEAC Erőnléti Szakosztály támogatásával, szervezésében
  • Futás tippek Csere Gáspártól és Dani Árontól, a BEAC atlétáitól
  • Küzdősportok
  • Edzéstervek

Az edzéseket, legyen az gerinctréning, alakformáló, jóga vagy zumba, az otthonotokban vagy a kertetekben is végig tudjátok csinálni.

Április 20-tól új fázisába lép a BEAC „Sport mindenkor” programja. Ekkortól bérlettel lesznek megtekinthetők online aerobik és jógaóráink. Az új rendszerről ITT olvashattok többet.

Ugyanakkor az ingyenes edzéseink sem érnek véget! Számunkra kiemelten fontos, hogy mindenkinek elérhető sportolást nyújtsunk, kiemelten ezekben a nehéz időkben. Ezért heti két aerobik- és egy jógaórával segítünk minden sportolni vágyó számára!

ÓRAREND - érvényes 2020. április 20-tól

ÓRAREND - érvényes 2020. április 17-ig

Az online edzéseket az alábbi Facebook-oldalainkon március 23-tól találhatjátok majd meg:

Mi lesz a kredites tesiórákkal?

Március 23-tól, az előre hozott tavaszi szünet után, online üzemmódban folytatódnak a kredites testnevelés órák is, így több ezer hallgatónak lesz lehetősége megszerezni a szükséges kreditet.

Mi a helyzet a kollégiumi és az ELTE dolgozói edzésekkel?

Az ELTE-s kollégisták számára az ELTE Kollégiumi Központ támogatásával továbbra is elérhetőek lesznek a már megszokott edzések a kolis edzéscsoportokban. Erről ITT tudhattok meg többet.
Emellett az egyetemi dolgozók számára is folytatódnak a Kancellária Szolgáltatási Igazgatóság által biztosított dolgozói edzések, melyről ITT olvashattok részleteket.

ENGLISH

„Sports all the time” - online trainings with BEAC

The Hungarian Government ordered epidemiological emergency situation on the 11th March 2020, the following measures were taken regarding higher education in consultation with the Ministry of Innovation and Technology. The Rector of Eötvös Loránd University orders a break for all students for the 12th and 13th of March 2020. The Spring break of the academic year is rescheduled between 16-22th March 2020 for students. Until contrary provision, Eötvös Loránd University as a whole continues its educational activities in the form of distance education from 23 March 2020.

Students are not allowed to visit the buildings of the University!

Trainings organized at Bogdánfy street sports complex, at Mérnök street sports complex, at ELTE High Schools, and at the dormitories are cancelled as well.

But we wont let you without sports!

„Sports all the time” - is the slogan of our new training series. We would like to help you doing excercises at home as well. We introduce the virtual timetable of BEAC trainings, you can join our courses from 23th of March through Facebook live videos!

Timetable available from the 20th of April

Timetable available until the 17th of April

You will find our trainings on this sites:

Aerobic trainings

Yoga courses

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech