Online edzések az ELTE dolgozói számára

A korábbi ingyenes ELTE dolgozói gerinctréning, aerobik és saját testsúlyos edzések továbbfolytatódnak, immáron az online térben. Emellett futótippekkel és edzéstervekkel is készül a BEAC.

A jelenlegi járványügyi helyzettel kapcsolatban olyan kormányzati döntések születtek, melyek jelentősen érintik az ELTE működését, így a dolgozói edzéseket is. Az ELTE Szolgáltatási Igazgatóság támogatásának köszönhetően, a BEAC szervezésében a rendkívüli intézkedések mellett sem kell lemondani a dolgozói sportról!

A klub szakképzett edzői otthon is elvégezhető, ÉLŐ edzésvideókkal várják az ELTE dolgozóit, amellyel támogatást szeretnének nyújtani az otthoni sportoláshoz. Emellett Csere Gáspár, a BEAC Atlétika szakosztályának kiválósága, többszörös országos bajnok maratoni és félmaratoni futó is számos hasznos tanáccsal lát el minden ELTE-s kollégát, aki egy kis mozgásra vágyna a karantén idején.

Az ELTE célja, hogy – alkalmazkodva a jelenlegi helyzethez – elviselhetőbbé tegye munkatársainak megváltozott életkörülményeit, a megszokottól eltérő munkarendet, melynek egyik legjobb eszköze a sport!

Órarend:

  • Hétfő: 18:00 - SAJÁT TESTSÚLYOS EDZÉS
  • Kedd: 7:30 - SAJÁT TESTSÚLYOS EDZÉS
  • Szerda: 18:00 - SAJÁT TESTSÚLYOS EDZÉS
  • Csütörtök: 7:30 - SAJÁT TESTSÚLYOS EDZÉS

A saját testsúlyos edzések az ALÁBBI Facebook csoportban lesznek követhetőek.

  • Hétfő: 6:30 - GERINCTRÉNING - Ildikó
  • Kedd: 7:00 - GERINCTRÉNING - Kinga
  • Csütörtök 6:30 - ALAKFORMÁLÓ AEROBIK - Loretta
  • Csütörtök: 7:00 - GERINCTRÉNING - Kinga

Az aerobik és gerinctréning órákat Skype felületen tartjuk meg.

Csere Gáspár futótippjei a BEAC Facebook oldalán lesznek elérhetőek. Videók készülnek a megfelelő bemelegítésről, nyújtásról és erősítésről. Utat mutat, hogy a szabályok (mint az egyéni edzés, távolságtartás, higiéniás szabályok) betartása mellett hogyan erősíthetjük egészségünket és tarthatjuk edzésben magunkat.

Kérjük, hogy aki szívesen csatlakozna az online közvetítésekhez, jelentkezzen NÉV, SZERVEZETI EGYSÉG, EDZÉSTÍPUS, TELEFONSZÁM megadásával a [email protected] email címen.

Aki korábban részt vett az órákon, nem szükséges jelentkeznie, őket külön értesítjük az edzések időpontjáról.

A BEAC "Sport mindenkor" jeligével online edzéssorozatot indít, melynek részeként további edzések is elérhetőek lesznek a klub felületein, melyről ITT lehet bővebben olvasni.

Kérjük, hogy kövessék a www.beac.hu honlapját és közösségi oldalait a részletekért.

Fotó:House photo created by freepik - www.freepik.com