Karma Bercheling Görögország 1

Találkozz velünk elsőként májusi jóga óráinkon

Frissítsd fel velünk tested-lelked májusban is.
2021. 04. 22.
Karma Bercheling Görögország 1

Oktatóink májusban is különböző típusú jógaórákkal várnak minden mozogni vágyót, melyre egy hibrid bérlettel készülünk nektek! Amíg a helyzet úgy kívánja óráinkat online keretek közt folytatjuk, de amint lehetséges az elsők között szeretnénk visszaállni a személyes órák tartására.

Május 3. és 26. között 2 típusú jógaórával várjuk az érdeklődőket. Egy bérlettel csak egy jógatípus látogatható.

A zárt Facebook csoportokba a bérletvásárlást követően lehet jelentkezni:

A bérletet online, bankkártyás fizetéssel veheted meg a gerincjóga flow és fasciális alapú flow és meditáció kurzusokra ITT!

FONTOS, hogy az adott online órára megvásárolt bérlet nyitás esetén ugyanabban az időpontban személyesen is érvényes lesz. Nyitás esetén az órák a BEAC-on kerülnek megtartásra, az élő közvetítések innen fognak zajlani azok részére akik továbbra is online kívánják az órákat látogatni. Az órák zárt facebook csoportjainkban minden érvényes bérlettel rendelkező számára visszanézhetők május 30-ig.

Árak

Szimpla bérlet (1 jógatípus):

6.000 Ft/4 alkalom - Külsősök

5.000 Ft/4 alkalom - ELTE hallgató, dolgozó, Alumni-tag

Joga online majus cikkbe

Óraleírások:

GERINCJÓGA- Tölgyesi Írisz

Online óráimon a gerinc mozgását és működését tartjuk fókuszban az ászana gyakorlás közben. Statikus pózokkal dolgozunk, minden apró részletet beállítva mélyülünk bele a testtartásokba. Ez a módszer kifejleszti a testtudatosságot és rendkívül sokat segít, hogy kikapcsold a felesleges gondolatokat, aggodalmakat. Fizikális szinten nyújtjuk és erősítjük az izmokat, ízületeket, különös tekintettel a has és a hát területeire. Minden élő adást relaxációval és légzőgyakorlatokkal zárunk, melyek jótékonyan hatnak az idegrendszerre, amire most a legnagyobb szükséged van!

FASCIÁLIS JÓGA- Horváth Viki

Az immunrendszerünk lehet most a legnagyobb aduászunk, ennek működése viszont csak akkor zökkenőmentes, ha nem vagyunk feszültek. Na de hogy ne lennénk feszültek ebben a kérdésekkel teli időszakban? Szeretnénk nektek segíteni megőrizni testi, lelki és mentális egészségeteket, csatlakozzatok hozzánk, jógázzunk együtt mindenkor! Én a gyakorlások során testet és lelket felszabadító gyakorlatsorokkal várlak titeket, különösen ügyelve arra, hogy otthonról is követhető legyen számotokra.

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech