CP1 0209 1

Jóga

Három féle jógatípussal, szakképzett oktatókkal várunk minden évszakban mindenkit, aki testileg-lelkileg feltöltődne a BEAC jógaóráin.

Legyen szó jógatermi vagy füvészkerti jógaórákról, az órák után biztosan egy hatalmas élménnyel mész majd haza.

A gerincjóga célja a gerincoszlop szakszerű átmozgatása, melynek során nő a gerinc mozgástartománya. Az izmok, ízületek kiegyensúlyozottan erősödnek és nyúlnak. A statikusan kitartott jóga pózokkal korrigáljuk az általános testtartás hibákat. Ahogy hosszabb ideig időzünk az ászanákban illetve többször elismételjük őket, mozgásszabadság alakul ki a testben és létrejön a helyes tartás.

A női jóga kifejezetten nők számára összeállított gyakorlatsorokkal dolgozik a női egészség helyreállítása és megóvása érdekében. Szemléletében kiemelten fontos a nőiség megélése és pillanatnyi helyzetünk, önmagunk elfogadása, megismerése.

A fasciális jóga egy szemléletrendszer, aminek mentén a hagyományos jógagyakorlást néhány pontban módosítjuk. A fascia az emberi kötőszövet, ami összeköt mindent-mindennel a testben. Az órán az egybefüggő láncolatokra hatunk, hogy még hatékonyabb legyen a rugalmasság, a mobilitás és az erő fejlesztése. Dinamikus, flow jellegű óratípusra számíthattok, ahol biztonságosan növeljük a beszűkült ízületek mozgásterjedelmét és az izmok erejét.

Mikor? Hétköznap esténként

Hol? BEAC TT4-es terem (1117 Budapest, Bogdánfy u. 10/B.)

-------------------------------------------

Facebook: ELTE-BEAC Jóga

Jóga

Kapcsolattartó: BEAC Iroda

E-mail: [email protected]

Elérhető bérletek

1
Jóga bérlet | ŐSZ
4 800 - 6 000 Ft
4 alkalmas jóga bérletek

Lesz izomlázad?

Találd meg kedvenc sportodat, helyszínedet, közösségedet!

Webshop

Vedd meg online a bérleted!

Image 4
BEAC 120

Történelmi pillanataink

érdekel a történet

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni Jooble BGA NEA