DSC 3741 1

Jóga

Három féle jógatípussal, szakképzett oktatókkal várunk minden évszakban mindenkit, aki testileg-lelkileg feltöltődne a BEAC jógaóráin.

Legyen szó jógatermi vagy füvészkerti jógaórákról, az órák után biztosan egy hatalmas élménnyel mész majd haza.

A gerincjóga célja a gerincoszlop szakszerű átmozgatása, melynek során nő a gerinc mozgástartománya. Az izmok, ízületek kiegyensúlyozottan erősödnek és nyúlnak. A statikusan kitartott jóga pózokkal korrigáljuk az általános testtartás hibákat. Ahogy hosszabb ideig időzünk az ászanákban illetve többször elismételjük őket, mozgásszabadság alakul ki a testben és létrejön a helyes tartás.

A női jóga kifejezetten nők számára összeállított gyakorlatsorokkal dolgozik a női egészség helyreállítása és megóvása érdekében. Szemléletében kiemelten fontos a nőiség megélése és pillanatnyi helyzetünk, önmagunk elfogadása, megismerése.Óraleírás: Újra lehetőség nyílik női körben kapcsolódni önmagaddal, a ciklusoddal, a méheddel. A kapcsolat létrejöttét légzőgyakorlatokkal, mantrákkal, testhelyzetekkel, relaxációval segítjük. A medence, az alhas, a csípő és a gát területét erősítjük, keringésüket javítjuk. A gyakorlás során elfogadással, türelemmel fordulunk a testünk és a tapasztalásaink felé. Megérdemled, hogy figyelmed magadra, befelé irányíthasd

Az energy flow órákon megtanuljuk felszabadítani és aktivizálni a testben lévő energia raktárainkat. A folyamat úgy indul, hogy felszabadítjuk a testben lévő elakadásokat, letapadásokat a fasciális láncolatok mentén, anatómiai alapokon, majd végig haladunk a csakra rendszer szimbolikáján, megnézzük, mit tudunk a hétköznapokban hasznosítani az ősi indiai tanításokból. Mindezt egy modern köntösben, önismereti alapokon, jórészt ütemesebb, elektronikus dallamokra. Lesznek pörgősebb órák, lesznek nyugodt, lágy, stresszlevezető órák, mindig, amire épp szükség van. Minden órán tanulunk valami újat saját működésünkről a jóga tanításain keresztül, de a modern életvitelre szabva. Izgalmas kaland lesz, várlak rá titeket!

A fasciális jóga szemlélet a jógát a modern ember számára is kellően preventívvé teszi, miközben sokoldalúan fejleszt. Ez a gyakorlási forma segít a testi struktúrák, a tartás kiegyensúlyozásában, illetve erősíti azokat az izmokat, melyeket nem, vagy nem eleget használunk. Hatékony az ízületi mozgásterjedelem és a rugalmasság növelésben. A flow óratípus dinamikus gyakorlást takar, melyben folyamatos a mozgás. Ez lefoglalja az idegrendszert is, bevonódunk a gyakorlásba, ezáltal testi, lelki és mentális feltöltődést biztosít az óra.

Mikor? Hol?

Női jóga: Kedd 17:25-18:55 | AGORA

Energy Flow: Szerda 19:00-20:30 | BEAC Fitness terem

Fasciális flow: Szerda 17:30-19:00 | BEAC Fitness terem

Gerincjóga: Hétfő 16:30-18:00 (kezdő). 18:00-19:30 (haladó) | BEAC Fitness terem

-------------------------------------------

Facebook: ELTE-BEAC Jóga

Instagram: eltebeacjoga

Jóga

Kapcsolattartó: BEAC Iroda

E-mail: [email protected]

Elérhető bérletek

271688820 7043272549046837 2328843022485783647 n
Jóga bérletek | ŐSZ | 10 alkalmas
16 000 - 20 000 Ft
Jóga bérletek | ŐSZ | 10 alkalmas

Lesz izomlázad?

Találd meg kedvenc sportodat, helyszínedet, közösségedet!

Webshop

Vedd meg online a bérleted!

Image 4
BEAC 120

Történelmi pillanataink

érdekel a történet

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech