CP1 0209 1

Jóga

Hét féle jógatípussal, szakképzett oktatókkal várunk minden évszakban mindenkit, aki testileg-lelkileg feltöltődne a BEAC jógaóráin.

Legyen szó jógatermi vagy füvészkerti jógaórákról, az órák után biztosan egy hatalmas élménnyel mész majd haza.

A gerincjóga célja a gerincoszlop szakszerű átmozgatása, melynek során nő a gerinc mozgástartománya. Az izmok, ízületek kiegyensúlyozottan erősödnek és nyúlnak. A statikusan kitartott jóga pózokkal korrigáljuk az általános testtartás hibákat. Ahogy hosszabb ideig időzünk az ászanákban illetve többször elismételjük őket, mozgásszabadság alakul ki a testben és létrejön a helyes tartás.

A női jóga kifejezetten nők számára összeállított gyakorlatsorokkal dolgozik a női egészség helyreállítása és megóvása érdekében. Szemléletében kiemelten fontos a nőiség megélése és pillanatnyi helyzetünk, önmagunk elfogadása, megismerése.

Vinyasa flow órákon légzésszinkronnal gyakorlunk, így áramolunk át az egyik pózból a másikba. Dinamikus mozdulatsorokkal mozgatjuk át az egész testet, miközben maximálisan kikapcsoljuk a folyton zakatoló elmét, oldjuk a stresszt és növeljük az állóképességet. Az órákon megélt flow élmény átültethető a mindennapokba.

A fasciális jóga egy szemléletrendszer, aminek mentén a hagyományos jógagyakorlást néhány pontban módosítjuk. A fascia az emberi kötőszövet, ami összeköt mindent-mindennel a testben. Az órán az egybefüggő láncolatokra hatunk, hogy még hatékonyabb legyen a rugalmasság, a mobilitás és az erő fejlesztése. Dinamikus, flow jellegű óratípusra számíthattok, ahol biztonságosan növeljük a beszűkült ízületek mozgásterjedelmét és az izmok erejét.

A jógakerék új dimenzióba helyezi a jógát. Segít a haladó pózok és hátrahajlások biztonságos kivitelezésében, valamint olyan helyeken nyújtja a testet, amelyeket máshogy nem tudnánk elérni. Mindig úgy alkalmazzuk a kereket ahogy épp szükség van rá, van amikor könnyíti a gyakorlást, van amikor kihívást jelent. Ez az óratípus drasztikusan növeli a hajlékonyságot, az egyensúlyérzéket és a koncentrációt.

Az Ozoana testtartásjavító módszer egy speciális tanfolyam, mely specifikusan helyreállítja a testtartás hibák 7 fő okát. Megszünteti a hát-, nyak-, és derékfájást, korrigálja a csípő problémákat, az előre helyezett fejtartást és a lúdtalpat. A speciális eszközökkel végzett folyamatos gyakorlás regenerálja az egész mozgásszervi rendszert.

A power jógán az erő kerül központi helyre. Nagy hangsúlyt fektetünk a technikai kivitelezésre, az erőteljes pozíciók elsajátítására és az erőátvitelre különböző pózok között. Erősíti a felületes és a core izmokat, valamint a sok repetitív mozgás miatt az elmét is pihenteti.

-------------------------------------------

Facebook: ELTE-BEAC Jóga

Jóga

Kapcsolattartó: BEAC Iroda

E-mail: [email protected]

Elérhető bérletek

Joga
Jóga - ONLINE bérlet
5 500 - 6 500 Ft
Jóga ŐSZ - ONLINE bérlet

Lesz izomlázad?

Találd meg kedvenc sportodat, helyszínedet, közösségedet!

Webshop

Vedd meg online a bérleted!

Image 4
BEAC 120

Történelmi pillanataink

érdekel a történet

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni