DSC 1667

Rendhagyó nyári szezonra készül a Polefitness & Aerial csapat

2022. 06. 24.
DSC 1667

A BEAC-on zajló nyári felújítási munkák áthidalása mellett is számos feladat vár az edzőkre, hogy a 2022/2023-as tanévre minden készen álljon, és teljes erőbedobással kezdjük majd meg az őszi hosszú szezont.

Hetedik tanévét zárja a BEAC Polefitness, amely a 2015-ös alapítása óta mostanra megtízszerezte az óraszámát. Az akkoriban még ELTE-s hallgató és sportösztöndíjas Farkas Lilla által alapított szakág ebben a tanévben már heti negyven edzést és több mint tizenöt különböző óratípust kínált, de az is jelentős érdem, hogy a hét év alatt összesen kilenc sportösztöndíjas és nyolc saját nevelésű edző kapott lehetőséget. A hobbi sportolókból sokan versenyzővé váltak, s ők ezidáig tizenkilenc érmet szereztek BEAC-színekben a különböző országos megmérettetéseken.

242102218 10159702975377065 2056926338792901802 n

Az eltelt hét évből a legutóbbi, a Covid utáni első teljes év tartogatta a legtöbb kihívást, de ez hozta a legtöbb fejlődést is. 2021-ben ugyanis a BEAC Polefitness szervezése alá kerültek az Aerial és a Balance órák is, így sokkal több edző munkáját, edzésidőpontot, sportolót, valamint adminisztrációt és kommunikációt kell összehangolni.

Aerial21

„Amellett, hogy folyamatosan igyekszünk fejlődni, a változás is állandó az életünkben, amelyekre reagálnunk kell – mondta a szakágvezető, Farkas Lilla. – Évről évre változik, hogy hány edzést tarthatunk, kik az edzőink és a sportösztöndíjasaink, hogy őket a BEAC-on kívül merre sodorja az élet, milyen fejlesztést valósíthatunk meg, de reagálnunk kell az egyetemisták átalakuló igényeire is. Minden ilyen helyzetből a legjobbat szeretnénk kihozni, így a nyárra rendhagyó formában hirdetünk edzéseket, hogy minél gördülékenyebben történhessenek meg az aktuális változások, és az őszi félév kezdetére minden készen álljon. Az egyre bővülő edzői stáb számára új kihívás, s egyben lehetőség lesz, hogy míg eddig főállásban végeztem a BEAC Polefitness működtetésével kapcsolatos vezetői, szervezői, és edzői feladatokat, a jövőben kissé háttérbe vonulok, és az eddigiekhez képest jóval kevesebb órát tartok majd.”

FB IMG 1626335931643

FELÚJÍTÁS

2022 nyarán megújulnak a BEAC egyes termei, így a Tükrös teremben néhány hétig nem tudunk majd edzéseket tartani, míg a Kiskondi teremmel július 1-től egyáltalán nem számolhatunk. A felújítások átmenetileg okozhatnak kellemetlenséget, de a munka elkészültével megújult, szebb környezetben, még nagyobb lelkesedéssel végezhetitek majd az edzéseket.

Terveink szerint a Sport7-en és az utána kezdődő őszi szezonban már újra három termet használhatunk majd, hogy minden óratípusunkat tudjátok látogatni. Erről a felújítás után tudunk majd nektek bővebb információt adni.

279646364 10160136153472065 8774766534907318286 n

NYÁRI EDZÉSEK

A felújítás miatt nem tudunk viszont a korábbiakhoz hasonló, többhetes nyári szezont hirdetni, hanem rendhagyó módon hétről hétre hirdetjük meg az órarendet, amire alkalmilag tudtok majd jelentkezni, és alkalmi jeggyel vagy a teljes nyárra érvényes négy alkalmas bérlettel vehettek részt rajtuk.

A heti órarendet, a jelentkezés menetét, és a részvétel feltételeit az ELTE-BEAC Polefitness Facebook-oldalon, valamint az aktív tagoknak szóló zárt csoportban hirdetjük majd hétről hétre.

Az órarend minden héten különböző lesz valamennyire, hiszen így az edzőink szabadságaihoz is tudunk igazodni, vagyis az órarend annak függvényében is változik, hogy melyik termet használhatjuk az adott héten, és melyik edző mikor tud számotokra órát tartani.

Újdonság, hogy igény esetén hétvégi napokra is szervezünk majd csoportos edzéseket, valamint az intenzív felújítási időszakban az online edzésekhez is visszatérünk, hogy a körülmények ellenére minél több edzéslehetőséget biztosítsunk számotokra.

FB IMG 1631799978620

CSÖKKENTETT KAPACITÁS

A nyári edzések szervezését leszámítva július és augusztus folyamán valamivel kevésbé leszünk aktívak a Facebook és Instagram-felületeken, valamint az e-mailek tekintetében. Türelmeteket és megértéseteket kérjük, ha egyéb elfoglaltságaink miatt nem tudunk egy munkanapon belül reagálni megkereséseitekre. A csoportban és az oldalon a legtöbb általános kérdésre megtaláljátok majd a választ, így reméljük, fennakadás nélkül lezajlik majd ez az átmeneti időszak.

KÉSZÜLÜNK AZ ŐSZRE

A nyári hónapokban már megkezdjük a felkészülést nemcsak a gólyatáborokra, de a Sport7-re és az őszi félévre is. Ezért már zajlik újabb edzőink kinevelése, és három új sportösztöndíjas is csatlakozik a stábhoz, akikkel a különböző rendezvényeken találkozhattok majd, és akik besegítenek a háttérmunkába.

A sportösztöndíjasokat, Diósi Abigélt, Gáspár Enikőt és Muhari Brigittát hamarosan a Facebook-oldalon is bemutatjuk nektek.

DSC 1667

BEAC POLEFITNESS KOLLEKCIÓ

Utolsó darabok kaphatóak a BEAC Polefitness trikókból és sportmelltartókból a BEAC Shopban:


Sportmelltartó: https://www.beac.hu/termek/beac-polefitness-sportmelltarto

Trikó: https://www.beac.hu/termek/bea...

Ne maradj le a legfrissebb hírekről, kövesd Facebook és Instagram-oldalainkat (@eltebeacpole @eltebeacaerial)!

Minden változás ellenére egy biztos: Találkozunk a tükrök előtt, a határaidon túl!

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech