Sikeres szintvizsgákkal zárták a félévet az ELTE-BEAC Polefitness rudasai

Ismét véget ért egy szezon, rekord számú látogatóval és edzés időponttal. Fellépésekben bővelkedett az ősz, sőt, még egy versenyen is megmérettetett a BEAC rúd sport szakosztálya. December 14-én és 16-án viszont ezúttal is a fejlődés bizonyságául szolgáló vizsgákkal zárult az év.

Idén már két napon is szintvizsgák zajlottak a Tükrös teremben, hogy mind az ötven vizsgázóra sor kerülhessen, majd Sárai Tícia, a Catwalk Ironairbase Gödöllő tulajdonosa és trénere gratulálhasson a BEAC-os rudasoknak és átadhassa a szint teljesítését igazoló kártyát.

A mostani szezonzárás különlegességei, hogy ezúttal mindhárom szintből zajlottak vizsgák, és most először három külföldi hallgató is vállalta, hogy a szintrendszer szerinti tudásáról számot adjon. A kemény munka idén is meghozta a gyümölcsét, hiszen a sikeres vizsgák után mind az ötvenen magasabb szintű elemekkel kezdhetik majd az új évet.

Az ünnepek alatt a BEAC-os rudak is pihennek, bár a tavaszi versenyekre készülő lányok dolgoznak a koreográfiákon és nem állnak le a kiegészítő edzésekkel.

Január 8-tól viszont újra mindenki várunk szeretettel a BEAC-on 5 hetes téli szezonunkkal, melynek órarendjét és a jelentkezés információit az ELTE BEAC Polefitness Facebook oldalon találjátok! A polefitness és nyújtás órák mellett visszatér órarendünkbe az előképzettség nélkül elkezdhető rudas erősítés, valamint a koreografikus poledance is, így reméljük mindenki megtalálja a hozzá közel álló óratípust.

Az ELTE BEAC Polefitness Facebook oldalon, a @eltebeacpole Instagram oldalon és az [email protected] címen léphettek kapcsolatba rúd sport szakosztályunkkal.