20200607 114241

Mindig a sárga úton - megújítottuk a turistajelzéseket

2020. 06. 17.
20200607 114241

Természetjáró szakosztályunk jelzésfestői idén is munkába lendültek, hogy a Sárga túra újabb két szakaszán tudjanak könnyebben tájékozódni a kirándulók.

Természetjáró szakosztályunk jelzésfestői idén is munkába lendültek, hogy a szakosztály által szervezett - idén sajnos a járványhelyzet miatt elmaradt - Sárga túra újabb két szakaszán tudjanak könnyebben tájékozódni a kirándulók.

Holdházy Ráhel, Parti Dániel és Pósch Dániel ezúttal a Virágos-nyereg - Határ-nyereg között, illetve a pilisszentiváni templom és a pilisvörösvári Vasút utca között újította fel a turistajelzéseket. A munkát ezúttal is a Magyar Természetjáró Szövetség finanszírozta.

A BEAC természetjárói 2007 óta minden évben megrendezi a Sárga túrákat. Az idei az első - és remélhetőleg az utolsó - olyan év, amikor elmaradtak. De a kilométerekre éhes túrázók így sem maradnak kihívás nélkül, hiszen év végéig jelvényszerző túramozgalomként, tetszőleges szakaszolással és időbeosztással járható be az Esztergomtól Budaörsig tartó, több mint 70 km-es útvonal vagy annak résztávja. Részletek a www.sarga70.hu honlapon.

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech