DSC 0598

Határ a csillagos ég! Együttműködési megállapodást kötött a St. Andrea Wine&Skybar és a BEAC

2023. 05. 10.
DSC 0598

Együttműködési megállapodást kötött a St. Andrea Wine&Skybar és az idén 125 éves BEAC – a sikeres kezdethez áprilisban nemcsak a szerződő felek, hanem a világbajnokságra utazó BEAC cheerleader csapat is pezsgőt bontott Budapest egyik legrégebbi rooftop bárjában.

A megállapodás szerint a St. Andrea Wine&Skybar különböző módokon tesz a felelős borfogyasztás és a St. Andrea Borászat legszebb tételeinek együttes népszerűsítéséért. Az egyetemisták kedvezményes árú, kifejezetten kezdőknek szervezett egyetemi borkóstoló eseményeken vehetnek részt, illetve a BEAC tagjai számára életre hívott ajánlatok is elérhetők a Skybarban. A BEAC versenyeit a St. Andrea ajándékkuponokkal támogatja, illetve a Vörösmarty térre és a Bazilikára néző panorámás, lenyűgöző terasz ad majd otthont a sportklub több eseményének. Az együttműködést Lizsicsár Miklós, a St. Andrea Budapest managere és Simon Gábor, a BEAC igazgatója írták alá.

CP1 1595

„A St. Andrea egyik küldetése, hogy a fiatalokkal megszerettesse a minőségi borfogyasztást és tegyen a boredukációért. Az együttműködés keretében és azon túl is szeretnénk megmutatni a St. Andrea Borászat páratlan tételeit a most egyetemista, új generációnak – azt gondoljuk, hogy a hátterünket jelentő borászat története, értékrendje, érthetősége remek „belépő” a tudatos borfogyasztás világába. Ebben remek partnerünk a BEAC, akiknek lendületes mindennapjaiból mi is erőt és ötleteket meríthetünk” – mondta Lizsicsár Miklós.

DSC 0618

Simon Gábor, a BEAC igazgatója kiemelte, hogy "a St. Andrea Wine&Skybar a magyar gasztronómiában, vendéglátásban olyan értéket és színvonalat képvisel, amire büszkék lehetünk. A BEAC jelszava a hagyomány, érték és minőség, ami igaz a St. Andrea által képviselt szolgáltatásokra is. A BEAC szakosztályai számos olyan eseményt szerveznek, aminek a jövőben kiváló helyszíne lehet a Vörösmarty téren található skybar. Szeretnénk minél több vidám és jó hangulatú eseménnyel megtölteni az együttműködésünk kereteit, és a BEAC egyetemista sportolói felé is megmutatni, hogy a jó minőségű magyar gasztronómia elérhető ennek a korosztálynak is."

Ok DSC 0785

ESEMÉNYAJÁNLÓ - Panorámás Borműhely kurzus 20% kedvezménnyel

St.Andrea Wine&Skybar összefogott a Vince Magazin csapatával, melynek eredményeként május 16-án 18 órától bemutatják a Vince Borműhely következő kurzusát, melynek fénypontjába a St. Andrea borok kerülnek.

Ez alkalomból a St. Andrea csapata szeretne a BEAC sportolói számára kedveskedni egy 20% kedvezményt biztosító kuponnal, amely beváltható a jövőheti alkalomra:

CYVG29H8

A kódot a jegyvásárláskor szükséges bemásolni a kuponkód mezőbe és a rendszer így automatikusan érvényesíti a kedvezményt.

Jegyvásárlás: https://vince.hu/rendezveny/vince-bormuhely-fokuszban-a-st-andrea-szolobirtok/


Az eseményről

Időpont: 2023. május 16.18-20h St. Andrea Wine&Skybar

Csatlakozzatok a jó hangulatú, zárt körű kurzushoz a Skybar exkluzív panoráma teraszán és élvezzétek a lemenő nap fényében a borvidék kiváló borait.

Felkészült előadó, frissítők és ráadásul boros nyereményekkel egybekötött kvíz is garantálja az esemény fényét!

A kurzuson való részvétel nem igényel borszakmai háttértudást.

A kóstolható tételek:

🍾St Andrea Rozé Cuvé Extra brut 2017

🌞Napbor Egri Csillag 2022

⭐Boldogságos Egri Csillag Grand Superior 2021

🙏Áldás Egri Bikavér Superior 2020

🍷Hangács Egri Bikavér Grand Superior 2018

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech