DSC 5750 1

Folytatódik a "BEAC-Az elsők" című vándorkiállítás ELTE-s körútja

2017. 03. 01.
DSC 5750 1

Március 8-án az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karra költözik a BEAC-Az elsők című kiállítás

2017. március 8-án a Pedagógiai és Pszichológiai Karra költözik a BEAC, az ELTE sportegyesületének kiállítása, amely az egyetem és a klub közös, 119 éves sporttörténelmét mutatja be számos tablón keresztül.

A "BEAC-Az elsők című" tárlat 2016 májusa óta az Egyetemi Könyvtárban, a Sportmúzeumban, a Tüskecsarnokban, az ELTE Lágymányosi, valamint Egyetem téri épületében is helyet kapott, március végéig pedig a PPK hallgatói és dolgozói számára lesz megtekinthető a Kazinczy utcai épület aulájában.

A tárlat a Lágymányosi Campuson

A kiállítás célja, hogy az egyetemi polgárság megismerje az ELTE és a BEAC közös sporttörténelmét, az egyesület kiemelkedő sportolóit, valamint, hogy felhívja a figyelmet a jelenlegi, számos egyetemi sportolási lehetőségre.

Az Egyetemi Könyvtárban

A kiállítás nem csak személyesen látogatható, a tárlat online anyaga az alábbi linken elérhető: beac.hu/beac-az-elsok-kiallitas/

A Tüskecsarnokban

A megnyitó helyszíne: ELTE PPK Kazinczy utcai épület - aula
A megnyitó időpontja: 2017. 03. 08. 10:00
Köszöntőbeszédet mond Dr. Demetrovics Zsolt dékán, Simon Gábor a BEAC ügyvezető igazgatója, valamint Móczik Alexandra az ELTE HÖK sportügyi referense.
Szeretettel várunk mindenkit!

A Magyar Olimpiai és Sportmúzeumban

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech