DSC 5750 1

Folytatódik a "BEAC-Az elsők" című vándorkiállítás ELTE-s körútja

2017. 03. 01.
DSC 5750 1

Március 8-án az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karra költözik a BEAC-Az elsők című kiállítás

2017. március 8-án a Pedagógiai és Pszichológiai Karra költözik a BEAC, az ELTE sportegyesületének kiállítása, amely az egyetem és a klub közös, 119 éves sporttörténelmét mutatja be számos tablón keresztül.

A "BEAC-Az elsők című" tárlat 2016 májusa óta az Egyetemi Könyvtárban, a Sportmúzeumban, a Tüskecsarnokban, az ELTE Lágymányosi, valamint Egyetem téri épületében is helyet kapott, március végéig pedig a PPK hallgatói és dolgozói számára lesz megtekinthető a Kazinczy utcai épület aulájában.

A tárlat a Lágymányosi Campuson

A kiállítás célja, hogy az egyetemi polgárság megismerje az ELTE és a BEAC közös sporttörténelmét, az egyesület kiemelkedő sportolóit, valamint, hogy felhívja a figyelmet a jelenlegi, számos egyetemi sportolási lehetőségre.

Az Egyetemi Könyvtárban

A kiállítás nem csak személyesen látogatható, a tárlat online anyaga az alábbi linken elérhető: beac.hu/beac-az-elsok-kiallitas/

A Tüskecsarnokban

A megnyitó helyszíne: ELTE PPK Kazinczy utcai épület - aula
A megnyitó időpontja: 2017. 03. 08. 10:00
Köszöntőbeszédet mond Dr. Demetrovics Zsolt dékán, Simon Gábor a BEAC ügyvezető igazgatója, valamint Móczik Alexandra az ELTE HÖK sportügyi referense.
Szeretettel várunk mindenkit!

A Magyar Olimpiai és Sportmúzeumban

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech