DSC 7716

Új helyszínek, új óratípusok és új oktató- Ez vár Rád a tavaszi jóga szezonban

2024. 02. 01.
DSC 7716

A BEAC jóga óráira továbbra is hatalmas lelkesedéssel várunk Titeket a hét különböző napjain. A gerinc-, fasciális alapú flow-, női-, yin yang-, stresszlevezető-, valamint energy flow jóga órák 12 héten keresztül látogathatók!

A május 22-ig tartó szezonban hat különböző típusú jógaórával várjuk az érdeklődőket. Egy bérlettel csak egy jógatípus látogatható.

Helyszínek

  • Fehér Hold Stúdió (ÚJ HELYSZÍN!)- 1084 Budapest, József u. 5. 1.em 1., 15. kapucsengő | Hétfő: gerincjóga és yin yang flow jóga
  • AGORA Stúdió - 1085 Budapest, Üllői út 6. | Kedd: női jóga
  • Budapesti Egyetemi Atlétikai Club- BEAC Fitnesz terem (1117 Budapest, Bogdánfy u. 10/B) | Szerda: fasciális alapú flow és energy flow jóga
  • Performance Stúdió (ÚJ HELYSZÍN!) - 1095 Budapest, Ipar utca 3. | Csütörtök: gerincjóga és stresszlevezető jóga

Bérletek és jegyek

Bérleteiteket ITT tudjátok megvásárolni! A 12 alkalmas bérletet lehetőségetek van 2 részletben is megvásárolni, azonban garanciát nem tudunk vállalni, hogy a tanfolyam második felére nem telnek be a szabad helyek!

Joga 24 tavasz cover v2

Óraleírások:

GERINCJÓGA - Müller Dorottya

A gerincoszlop átmozgatásával és a mély tartóizmok erősítésével foglalkozunk. A gyakorlás során megtanítjuk a testnek a helyes testtartásért felelős izmok aktivizálását. Izmainak nyújtásával és az ízületi mozgástartomány növelésével elősegítjük a könnyebb és fájdalommentesebb mozgást. Mindenkinek ajánlom, de különösen azoknak akik foglalkozásukból adódóan sokat ülnek, illetve tartásproblémákkal rendelkeznek.

YIN YANG FLOW JÓGA - Müller Dorottya

A gyakorlás amiben az erő (yang) és a gyengédség (yin) egyszerre van jelen. Az óra első felét egy dinamikusabb, komplexebb flow-val töltjük, ahol folyamatos a mozgás. A végén pedig egy testet és lelket ellazító nyújtással fejezzük be. Fókuszban a törzs mélyizomzata, a core izmok lesznek, melyek megfelelő működése minden mozgásnál elengedhetetlen. Azoknak ajánlom akik szeretnének az egész testük átmozgatásával erősebbek lenni, ugyanakkor fejlesztenék hajlékonyságukat.

GERINCJÓGA - Horváth Viki

A gerincjóga hatékony módszer a gerinc problémák megelőzésére és enyhítésére. A rendszeres gyakorlással fájdalommentessé, erősebbé és hajlékonyabbá válik a test. Rendszeresen jógázóknak, kezdőknek és újrakezdőknek is ajánljuk, akik pontosan-precízen szeretnék elsajátítani a jóga technikákat. A testtartások, légzőgyakorlatok és relaxáció 100%-ban felfrissíti a testet és az elmét!

Az órák alkalmával gondosan odafigyelünk a gerinc mobilizációjára, valamint a gerinc melletti izmok, hasizmok és mélyizmok erősítésére. Emellett foglalkozunk a testtartás hibák megelőzésével és javításával.

FASCIÁLIS ALAPÚ FLOW JÓGA - Horváth Viki

A fasciális szemlélet a jógát a modern ember számára is kellően preventívvé teszi, miközben sokoldalúan fejleszt. Ez a gyakorlási forma segít a testi struktúrák, a tartás kiegyensúlyozásában, illetve erősíti azokat az izmokat, melyeket nem, vagy nem eleget használunk. Hatékony az ízületi mozgásterjedelem és a rugalmasság növelésben. A flow óratípus dinamikus gyakorlást takar, melyben folyamatos a mozgás. Ez lefoglalja az idegrendszert is, bevonódunk a gyakorlásba, ezáltal testi, lelki és mentális feltöltődést biztosít az óra.

ENERGY FLOW JÓGA - Horváth Viki

Az energy flow órákon megtanuljuk felszabadítani és aktivizálni a testben lévő energia raktárainkat. A folyamat úgy indul, hogy felszabadítjuk a testben lévő elakadásokat, letapadásokat a fasciális láncolatok mentén, anatómiai alapokon, majd végig haladunk a csakra rendszer szimbolikáján, megnézzük, mit tudunk a hétköznapokban hasznosítani az ősi indiai tanításokból. Mindezt egy modern köntösben, önismereti alapokon, jórészt ütemesebb, elektronikus dallamokra. Lesznek pörgősebb órák, lesznek nyugodt, lágy, stresszlevezető órák, mindig, amire épp szükség van. Minden órán tanulunk valami újat saját működésünkről a jóga tanításain keresztül, de a modern életvitelre szabva. Izgalmas kaland lesz, várlak rá titeket!

NŐI JÓGA ÉS MEDITÁCIÓ - Hauptmann-Tőkés Antónia

A külső körülmények zavarosak, folyamatosan változnak, újabbnál újabb kihívások elé állítanak minket. Ebben a megváltozott helyzetben is érdemes időnként megállni, időt szánni önmagunkra, a figyelmüket kintről befelé fordítani. A női jóga órákon elfogadással, türelemmel fordulunk a testünk felé. A gyakorlásokon a medence, az alhas, a csípő és a gát területét erősítjük, keringésüket javítjuk. A női egészségünkkel való kapcsolódásunkat testhelyzetekkel, légzőgyakorlattal és meditációval segítjük. Az órák célja a test-tudat-lélek harmóniájának megteremtése.


DSC 7841
Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech