Sup1

A BEAC csapata a SUP-világkupán mérettette meg magát

2022. 06. 21.
Sup1

Június 17-19. között a Lupa-tavon került megrendezésre az ICF SUP-világkupa, amelyen a BEAC SUP csapata is képviseltette magát!

A verseny szervezésében Horváth Noémi, SUP-világbajnok, a BEAC SUP vezetőedzője is részt vett.

"A Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség világkupa-sorozatának második állomása volt Budapesten, a Lupa-tavon. A versenyen 18 ország legjobb suposai vettek részt, mellyel a szezon eddigi legrangosabb eseményévé vált. A BEAC-ot egy négyfős csapat képviselte, mely remekül megállta a helyét a nemzetközi mezőnyben. A BEAC SUP oktatójaként nem titkolt célom, hogy a testnevelés órák mellett, a motiváltabb diákokat a versenyek felé is tereljem és összeálljon egy olyan csapat, akik időről időre képviselik az egyesület színeit különböző eseményeken" - emelte ki Noémi.

Papajcsik Peter index

Fotó: Papajcsik Péter/index.hu

A felfújható deszkás kategóriában 3 km-es távot kellett megtenni a Lupa tavon.
Szerdahelyi Virág
az előkelő 11. helyen ért célba, amivel a BEAC-os csapat legjobb helyezését érte el a Világkupán.
Kertész Ramóna,
az ELTE PPK hallgatója, technikai problémákkal küszködve is a 18. helyen ért be, első nemzetközi megmérettetésén.
A férfiak mezőnyében Simon Gábor, a 32. helyen, míg Répási Károly a 37. helyen ért célba.

FB IMG 1655632574162

Balról: Simon Gábor, Kertész Ramóna, Szerdahelyi Virág, Répási Károly. Guggol: Horváth Noémi

Simon Gábor, a BEAC igazgatója gratulált a verseny szervezéséhez.

"Horváth Noémiék kiváló munkát végeztek. Nagyon jó hangulatú versenyen vettünk részt. Noéminek másfelől is jár a köszönet, mert a BEAC edzőjeként az első évet úgy tudtuk zárni, hogy már nemzetközi versenyen is elindultak ELTE-s hallgatók. A klub célja, hogy ebben a gyorsan fejlődő, új sportágban minél több sportolónk legyen, aki szívesen részt vesz a klub színeiben 1-2 versenyen. A következő állomás egy bulisabb program, a Balaton-átevezés lesz. Várjuk folyamatosan azokat a résztvevőket, akik már esetleg kajakos, kenus múlttal szívesen versenybe szállnának."

Suplifehu

Répási Károly, a BEAC Erőnlét és Fitnesz Szakosztály vezetője, a BEAC Vízilabda csapatának sportolója (fotó: suplife.hu)

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech