119 5vös5 1

5vös5km és miniduatlon Kropkó Péter ötvenegyszeres ironmannal!

2011. 09. 15.
119 5vös5 1

Szeptember 22-én délután 5 óra 5 perckor huszonegyedik alkalommal is elrajtol az 5vös 5km futóverseny, mely Budapest legnagyobb egyetemi sportrendezvénye. Tedd meg első lépéseid a rendszeres sportolás világa felé! Egy, kettő, három, négy, 5vös 5km!

Ezt a versenyt egyaránt kedvelik profi és amatőr futók, illetve a hosszútávfutással most ismerkedők. A rendszeresen sportolók számára a félévenként ismétlődő fix táv remek lehetőség saját fejlődésük nyomon követésére. És tulajdonképpen ugyanezen okból javasoljuk kezdőknek is. Ha most legyűröd ezt a nem túl kemény pályát, fél év edzés után máris lemérheted, mennyivel lettél gyorsabb.

Kétségkívül hozzájárul az 5vös5 népszerűségéhez a verseny által megtestesített ELTE-s identitás, és a számtalan kiosztott díj jelentette plusz motiváció is. Hogy miről is van szó? A leggyorsabb férfi és női befutók mellett itt külön jutalomban részesülnek a legjobb ELTE-s hallgatók és oktatók, egyetemünk legeredményesebb kari és tanszéki csapatának tagjai, és a kiváló teljesítményt nyújtó doktoranduszok. Még családi kategória is van, itt egy-egy oktatónk nevezhet legfürgébb gyermekével. Idén még egy újítás, a legalább ötszörös teljesítőknek járó külön elismerés teszi a versenyt 5 km-en túli, hosszú távú kihívássá minden induló számára

A verseny időpontja: 2011. szeptember 22. csütörtök

Versenyközpont: Budapest XI.ker. Pázmány Péter sétány (ELTE Lágymányosi tömb)
Rajt: 17:05-kor az északi épület Kémia portájánál
Előnevezés: 2011. szeptember 21. 23:59-ig az eotvos5.elte.hu honlapon az űrlap kitöltésével.
Helyszíni nevezés: 16:05-ig az épület előtti standnál.

További információk a II. ELTE Sportkampány honlapján és Szabó Juditnál: [email protected]

A Kémia Épület elől startoló és ugyanide érkező versenyre egy órával a rajt előttig nevezhetsz a helyszínen, ahol a futáshoz szükséges ruházatot, cipőt is bérelhetsz vagy vásárolhatsz. Ha nem a lágymányosi campus előtt ragad magával a sportolás lendülete, akkor a nevezést érdemes 21-én éjfélig lebonyolítanod az eotvos5.elte.hu címen. Így 700 helyett csak 400 forintodba fog kerülni. A szimbolikus elismerésen kívül természetesen idén sem maradhatnak el a materiális díjak, az első ELTE-s befutónak hagyományosan kijáró 5555 forintos pénzjutalom mellett az első 150 beérkező is gazdagabb lesz egy emblémás pólóval.

Ha soknak, kevésnek, esetleg túl egyhangúnak találod a távot, vagy csak egy kis levezetésre vágysz, regisztrálj a helyszínen az ELTE-BEAC Polythlon Triatlon Klub 18 órakor kezdődő programjaira! Minimaraton versenyünk (1,5 km) mellett nálunk az ELTE Egészségsétát (nordic walking) és a Miniduatlont (17:45) is kipróbálhatják a vállalkozó szellemű sportrajongók.

A miniduatlon versenyen együtt futhatsz és kerekezhetsz Kropkó Péter, ötvenegyszeres ironman-nel!!!! Ne hagyd ki a vissza nem térő alkalmat!!!

Polythlonosaink vezetőedzője, Kis Gyula - aki idén Magyaroszág második legfürgébb és legerősebb vasembere (ironman) lett Nagyatádon - várja a futás, úszás, kerékpár iránt érdeklődő ELTE-s tömegeket! Indul veletek a miniversenyeken, segít nektek edzettségi szinteteknek megfelelő mozgástervet összerakni. Tarts velünk! Mert mozogni jó!

A két kísérőverseny részleteiről érdeklődjetek Kis Gyulánál: [email protected]; 06 20/392-19-55

Több mint 40 féle sportággal, bemutatókkal, próbaedzésekkel, na és persze az 5vös5-tel vár téged szeptember 22-én a

II. ELTE Sportkampány!

MOZDULJ ELTE!

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech