119 5vös5 1

5vös5km és miniduatlon Kropkó Péter ötvenegyszeres ironmannal!

2011. 09. 15.
119 5vös5 1

Szeptember 22-én délután 5 óra 5 perckor huszonegyedik alkalommal is elrajtol az 5vös 5km futóverseny, mely Budapest legnagyobb egyetemi sportrendezvénye. Tedd meg első lépéseid a rendszeres sportolás világa felé! Egy, kettő, három, négy, 5vös 5km!

Ezt a versenyt egyaránt kedvelik profi és amatőr futók, illetve a hosszútávfutással most ismerkedők. A rendszeresen sportolók számára a félévenként ismétlődő fix táv remek lehetőség saját fejlődésük nyomon követésére. És tulajdonképpen ugyanezen okból javasoljuk kezdőknek is. Ha most legyűröd ezt a nem túl kemény pályát, fél év edzés után máris lemérheted, mennyivel lettél gyorsabb.

Kétségkívül hozzájárul az 5vös5 népszerűségéhez a verseny által megtestesített ELTE-s identitás, és a számtalan kiosztott díj jelentette plusz motiváció is. Hogy miről is van szó? A leggyorsabb férfi és női befutók mellett itt külön jutalomban részesülnek a legjobb ELTE-s hallgatók és oktatók, egyetemünk legeredményesebb kari és tanszéki csapatának tagjai, és a kiváló teljesítményt nyújtó doktoranduszok. Még családi kategória is van, itt egy-egy oktatónk nevezhet legfürgébb gyermekével. Idén még egy újítás, a legalább ötszörös teljesítőknek járó külön elismerés teszi a versenyt 5 km-en túli, hosszú távú kihívássá minden induló számára

A verseny időpontja: 2011. szeptember 22. csütörtök

Versenyközpont: Budapest XI.ker. Pázmány Péter sétány (ELTE Lágymányosi tömb)
Rajt: 17:05-kor az északi épület Kémia portájánál
Előnevezés: 2011. szeptember 21. 23:59-ig az eotvos5.elte.hu honlapon az űrlap kitöltésével.
Helyszíni nevezés: 16:05-ig az épület előtti standnál.

További információk a II. ELTE Sportkampány honlapján és Szabó Juditnál: [email protected]

A Kémia Épület elől startoló és ugyanide érkező versenyre egy órával a rajt előttig nevezhetsz a helyszínen, ahol a futáshoz szükséges ruházatot, cipőt is bérelhetsz vagy vásárolhatsz. Ha nem a lágymányosi campus előtt ragad magával a sportolás lendülete, akkor a nevezést érdemes 21-én éjfélig lebonyolítanod az eotvos5.elte.hu címen. Így 700 helyett csak 400 forintodba fog kerülni. A szimbolikus elismerésen kívül természetesen idén sem maradhatnak el a materiális díjak, az első ELTE-s befutónak hagyományosan kijáró 5555 forintos pénzjutalom mellett az első 150 beérkező is gazdagabb lesz egy emblémás pólóval.

Ha soknak, kevésnek, esetleg túl egyhangúnak találod a távot, vagy csak egy kis levezetésre vágysz, regisztrálj a helyszínen az ELTE-BEAC Polythlon Triatlon Klub 18 órakor kezdődő programjaira! Minimaraton versenyünk (1,5 km) mellett nálunk az ELTE Egészségsétát (nordic walking) és a Miniduatlont (17:45) is kipróbálhatják a vállalkozó szellemű sportrajongók.

A miniduatlon versenyen együtt futhatsz és kerekezhetsz Kropkó Péter, ötvenegyszeres ironman-nel!!!! Ne hagyd ki a vissza nem térő alkalmat!!!

Polythlonosaink vezetőedzője, Kis Gyula - aki idén Magyaroszág második legfürgébb és legerősebb vasembere (ironman) lett Nagyatádon - várja a futás, úszás, kerékpár iránt érdeklődő ELTE-s tömegeket! Indul veletek a miniversenyeken, segít nektek edzettségi szinteteknek megfelelő mozgástervet összerakni. Tarts velünk! Mert mozogni jó!

A két kísérőverseny részleteiről érdeklődjetek Kis Gyulánál: [email protected]; 06 20/392-19-55

Több mint 40 féle sportággal, bemutatókkal, próbaedzésekkel, na és persze az 5vös5-tel vár téged szeptember 22-én a

II. ELTE Sportkampány!

MOZDULJ ELTE!

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech