Pano4 fenyfolt 1

Nevezz a XI. ELTE Alumni Kupára

2021. 05. 11.
Pano4 fenyfolt 1

Az ELTE Alumni Szervezet és a BEAC immáron 11. alkalommal hívja Alumni tornára egyetemünk volt hallgatóinak kispályás labdarúgó csapatait az ELTE- BEAC Pluhár István Labdarúgópályára.

A 2021. június 11-én megrendezendő torna célja, hogy a sport által épüljön az ELTE Alumni közösség, és minél több végzett hallgatót vonjunk be újra az egyetemi vérkeringésbe.

Nem csak összeszokott gárdákat, hanem azokat a volt hallgatókat is várjuk, akik erre az alkalomra állnak össze egy csapattal. A kispályás focikupára az első 16 csapat nevezését tudjuk elfogadni. A csapatok kizárólag az ELTE volt hallgatóiból, illetve maximum 2 vendégjátékosból állhatnak.

Az esemény időpontja és helyszíne: 2021. június 11. (péntek) 16:00 | ELTE- BEAC Pluhár István Labdarúgópálya (1119 Budapest, Mérnök u. 35.)

A Corner35 étterem teraszán és a belső térben (védettségi igazolvánnyal) lehetőség nyílik a labdarúgó Európa- bajnokság nyitó mérkőzésének közös nézésére.

Alumni kupa plakat2

Nevezési határidő: a nevezési lapot 2021. június 7-ig, e-mail formában kérjük elküldeni az [email protected] e-mail címre. Az e-mail tárgya: „Alumni Kupa nevezés”.

A nevezési lap letölthető innen: XI Alumni Kupa nevezési lap 2021

Nevezési díj: csapatonként 6.000 Ft, mellyel az ELTE Alumni Központ - az ELTE Alumni Alapítvány bevonásával - a tehetséges ELTE-s hallgatókat támogató, évente kétszer kiírásra kerülő Alumni Ösztöndíj alapját bővíti.

A kispályás focikupa lebonyolítása:
A csapatok 5+1-es felállásban játszanak, 2×12 perces játékidővel. A nevezett csapatokat csoportokba osztjuk, a sorsolást és a csoportbeosztást a tornát megelőző hét folyamán az összes csapatvezető számára kiküldjük e-mailben. A mérkőzéseket a BLSZ és a Beacfoci.hu tapasztalt játékvezetői vezetik.

Részvétel a hatályos jogszabályoknak megfelelően, kizárólag:

  • Védettségi igazolvánnyal rendelkező játékosok számára.
  • Bármilyen sportágban, versenyengedéllyel és érvényes sportorvosi igazolással rendelkező, úgynevezett igazolt sportolók számára.

Díjazás: 1-3. csapat kupa, 1-3. csapat pezsgő, minden csapat oklevél. Különdíjak: legjobb kapus, gólkirály.

Kapcsolat: +36 30 657 8665, [email protected]

A program változás jogát fenntartjuk!

A kupa hivatalos facebook eseménye ITT található!

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech