Panorama 1

Visszatértünk!

2020. 06. 17.
Panorama 1

Az ELTE Sport Kft. június 17-től megnyitja sporttelepeit, köztük a BEAC központjául szolgáló Bogdánfy utcai, illetve a Mérnök utcai sporttelepet!

Az ELTE Sport Kft. június 17-től megnyitja sporttelepeit, köztük a BEAC központjául szolgáló Bogdánfy utcai, illetve a Mérnök utcai sporttelepet!

A március közepén kialakult járványhelyzet következtében bezárt sportlétesítmények veszélyeztették a klub további működését, de az online tanfolyamokra való gyors átállás időszakos megoldást jelentett a problémákra. Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki online bérletvásárlással hozzájárult a BEAC fennmaradásához!

Júliustól újra személyesen is együtt mozoghatunk aerobik edzéseinken, jógaóráinkon, spinning edzéseinken, illetve igazi nyitóeseményünk lesz a június 25-én rajtoló Füvészkerti jógatanfolyamunk! Szerdától újra látogatható a konditermünk is, a bérletek érvényességét pedig a zárvatartás kezdete és a bérlet érvényessége közti idővel meghosszabbítjuk!

Ezen kívül újraindulnak az erőnléti, cheerleading, ballansz tréning, airflow, tollaslabda, és polefitness edzéseink, csapatsportágaink, mint a kosárlabda, kézilabda, röplabda, futsal edzések és a Mérnök utcai sporttelepen a táncos óráink, az asztalitenisz és a labdarúgás. Külső helyszíneinken is számos sportág újraindul, kérünk titeket érdeklődjetek a Sportolni szeretnék oldalunkon megadott elérhetőségeken!

A BEAC Iroda munkatársai is visszatérnek, így minden érdeklődőt, bérletvásárlót szeretettel várunk H-CS: 8:30-16:30 között az I. lépcsőház, 2. emeletén!

A BEAC által szervezett edzések szervezését az alábbi szabályok betartásával a kormányrendeletek lehetővé tesznek. Az edzéseken részt venni, illetve belépni az ELTE Sport Kft. által üzemeltetett ingatlanokba, helyiségekbe csak az alábbi nyilatkozat megtételével és annak mellékletét képező adatkezelési tájékoztató elfogadásával lehet. https://docs.google.com/forms/d/1hMfUpGQJQvRZOIlvh3R7Qo1h2Jlv8T1Ds63PU3R_S3A

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech