DSC 4014

Újévi lendület a BEAC Aerobiknál

2024. 01. 03.
DSC 4014

Megfogadtad, hogy 2024-ben az életed részévé válik a sport? Szeretnéd, ha a mozgás a mindennapi rutinod részévé válna? Akkor van egy szuper ötletünk számodra! A BEAC Aerobik szakosztály Újévi lendület aerobik bérletét Neked találták ki.

Ezzel a bérlettel 2024. 01. 02. - 2024. 05. 31. között korlátlanul sportolhatsz szakosztályunk edzésein akár minden hétköznap. Ha a lokáció kiemelten fontos számodra választhatod a Buda, vagy Pest bérletünket, de ha az összes óránkat ki szeretnéd próbálni és az utazás nem jelent számodra problémát, akkor a korlátlan Budapest bérletet ajánljuk.

Miben más a BEAC Aerobik a többi fitneszteremtől, stúdiótól?

  • A BEAC Aerobik szakosztály egyesületi keretek között működik, így sokkal családiasabb légkörben zajlanak az edzések.
  • A csapat fiatal, szakképzett, végtelenül lelkes és lelkiismeretes edzőkből áll, akik sokszor az ELTE karokról kerülnek ki.
  • A csoportos órák között megtalálhatóak a pörgős, dinamikus órák, mint a zsírégető, intervall és zumba edzések, de egyre nagyon óraszámban vannak jelen a wellness típusú órák is, úgymint a pilates és a gerinctréning.
DSC 4184

A BEAC rendkívül kedvező áron, az Újévi lendület aerobik bérletet (PEST/BUDA) 28.500 forintért (kedvezményes ár ELTE hallgató, Alumni, XI. kerületi lakos 24.500 forint), míg az Újévi lendület aerobik bérletet (BUDAPEST) bérletet 33 500 forint (kedvezményesen 29 500 forint) összegben kínálja a sportolni, életmódot váltani kívánók számára, mellyel 5 hónapon keresztül korlátlanul lehet velünk sportolni.

Bérletek:

PEST/BUDA

BUDAPEST

A közhiedelemmel ellentétben a BEAC Aerobik szakosztály edzései mindenki számára nyitottak, így várunk mindenkit nemtől, kortól, edzettségi szinttől függetlenül. Bérletünk egy újévi fogadalom betartásához vezető első lépésként is tökéletes választás, hiszen tudjátok csak elkezdeni nehéz, de aki velünk sportol, biztosan viszi majd a lendület egész évben!

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech