Eo 20230912 CSA 7026

Budapest szerte ingyenesen sportolhattak az ELTE Sport7 résztvevői

2023. 09. 15.
Eo 20230912 CSA 7026

A BEAC 125. szezonját kezdte meg szeptemberben, az immáron hagyományosnak mondható sportágválasztó nyílt hetével, az ELTE Sport7-tel.

A BEAC 125. szezonját kezdte meg szeptemberben, az immáron hagyományosnak mondható sportágválasztó nyílt hetével, a szeptember 11-15. között zajló ELTE Sport7-tel. A BioTechUSA, a Dorko, a VIWA Vitaminwater és az ELTE támogatásával megvalósult rendezvényen az egyetem valamennyi hallgatója, dolgozója számára ingyenes sportolási lehetőségeket, bemutatókkal egybekötött edzéseket, sportnépszerűsítő programokat szervezett a klub városszerte.

A kick-box, futás vagy a labdajátékok mellett olyan modern sportágak is helyet kaptak, mint a polefitness, cheerleading, moderntánc vagy SUP.

A Bogdánfy úti sporttelep mellett a Mérnök utcában, a Vízisporttelepen és több más külső helyszínen is voltak ingyenes programok.

A 2023/2024-es ELTE Sportkisokos több ezer példányban jutott el az érdeklődőkhöz a Sport7 és a Tanévkezdő sportkampány során.

2

“A BEAC valamennyi szakosztálya felsorakozott az évkezdő sportolást népszerűsítő kampányban. Földön, vízen és levegőben is tartottunk bemutatókat, tizenkétezer magyar és négyezer külföldi hallgatónak juttattuk el a BEAC üzenetét: Sportolj az ELTE-n! Köszönöm a kollégáknak, az edzőinknek, sportösztöndíjas hallgatóinknak a több hetes munkát. Az 2023/2024-es tanév több mint 40 sportággal várja a mozogni vágyókat, ez óriási szám: azt jelenti, hogy az idén 125. születésnapját ünneplő klubban mindenki megtalálhatja a számára legszimpatikusabb sportágat.” - mondta el Simon Gábor, a BEAC igazgatója.

7506270

Az ELTE Sport7-hez egy nyereményjáték is kapcsolódott, aki a helyszínen vett részt a játékban egy BioTechUSA termékekkel, vagy BEAC ajándékkal, esetleg a VIWA Vitaminwater jóvoltából egy frissítővel gazdagodott. A játék október 5-ig tart, a fődíj nem más, mint 3x 50.000 Ft értékű Dorko vásárlási utalvány, emellett pedig az ELTE Shop,és a VIWA Vitaminwater jóvoltából ajándékcsomagokat, valamint BEAC-os termékeket is meg lehet nyerni.

Aki lemaradt a Sport7-ről, annak sem kell csüggednie, ugyanis a bemutatott sportágak bármelyikéhez folyamatosan lehet csatlakozni az év folyamán. További információk az edzésekről a BEAC honlapján: https://www.beac.hu/sportagak

4

Az ELTE Online galériái eléhetők facebook oldalukon.

1

A BEAC-ban azonban a Sport7-et követően is több hetes tanfolyamokkal, vadonatúj helyszínekkel, többféle óratípussal és kedvezményes bérlet árakkal folytatódnak az aerobik, jóga, valamint spinning edzések. Emellett pedig az igen népszerű SUP sportágat próbálhatják ki a vállalkozóbb szelleműek.

BEAC Aerobik

BEAC Jóga

BEAC Spinning

BEAC SUP

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech