Sportmindenkor joga junius3 1

Sport mindenkor - új nyári jógaszezon!

2020. 05. 13.
Sportmindenkor joga junius3 1

Június 1-től kezdetét veszi a nyári online jógaszezon.

Június 1-től kezdetét veszi a nyári online jógaszezon. A #sportmindenkor programunk keretében szervezett Facebook LIVE edzésekhez bármikor lehet csatlakozni. A július 3-ig tartó 5 hetes szezonban, heti 4 alkalommal gerincjóga, női jóga, mobility flow, power jóga órákon tudtok részt venni, mindezt rendkívül kedvező áron.

Március közepe óta a klub működése komoly veszélybe került a sporttelepek bezárásával. A BEAC bevételei a nullához közelítenek, így azzal, hogy bérletet veszel online edzéseinkre, azzal a klub életben maradását, az online edzések további szervezését támogatod. Sportolj velünk és támogasd befizetett tagdíjaddal a BEAC működését.

ÓRAREND

Live közvetítés a Sport mindenkor - BEAC Jóga NYÁR zárt Facebook csoportban a megadott időben

Hétfő 17:00-18:30 - GERINCJÓGA - Tölgyesi Írisz

Online óráimon a gerinc mozgását és működését tartjuk fókuszban az ászana gyakorlás közben. Statikus pózokkal dolgozunk, minden apró részletet beállítva mélyülünk bele a testtartásokba. Ez a módszer kifejleszti a testtudatosságot és rendkívül sokat segít, hogy kikapcsold a felesleges gondolatokat, aggodalmakat. Fizikális szinten nyújtjuk és erősítjük az izmokat, ízületeket, különös tekintettel a has és a hát területeire. Minden élő adást relaxációval és légzőgyakorlatokkal zárunk, melyek jótékonyan hatnak az idegrendszerre, amire most a legnagyobb szükséged van!

Kedd 17:30-19:00 - POWER JÓGA - Dömény Kata

Ez az időszak rákényszerít minket, hogy mindenképpen befele figyeljünk, amiben a jóga maximálisan a segítő társad. Mindegy, hogy milyen irányzatot választasz, a mozgás erősíti az immunrendszert és frissen tartja , nyitja az elmét. A jóga azonban nem csak testmozgás, hanem egy életmód, amit ha követsz, akkor csodák fogják kísérni utadat, mert felismered benne azt a csodát, amire mindig is vártál, önmagadat.

Szerda 18:00-19:30 - MOBILITY FLOW - Horváth Viki

A flow órákon dinamikusabb gyakorlásra számíthattok, a vinyásza körök sem fognak hiányozni, ezen felül az egészet az ízületi mobilitás köré építem. Lágy mozdulatok, finom áramlás, de erős gyakorlatok, hogy egyszerre tapasztald meg magadban a finomságot és az erőt. A kötőszöveti rendszer (fascia) felszabadítása, az ízületi mobilitás növelése, képességeink fejlesztése ugyanakkora fókuszt kap, mint belső fejlődésünk és egészségünk támogatása. Várlak szeretettel az órákon, izgalmas dolgokat hozok majd!

Péntek 17:00-18:00 - NŐI JÓGA - Hortobágyi Andi

A női jóga a hatha jóga eszközeit használja, melyek a gyakorlások alkalmával hozzá segítenek minket testünk működésének megértéséhez. Erősítjük medence alapi izmainkat, hasizmainkat. Az erősítések mellett nagy hangsúlyt kapnak a csípő mobilizáló és nyitó gyakorlatok. Bárki elkezdheti, nem kell hozzá hajlékonynak vagy erősnek lenni. Ha jobban megismernéd önmagad a jóga segítségével, várlak szeretettel!

BÉRLETÁR

A bérlet június 1-től július 3-ig érvényes, mellyel valamennyi jógaalkalmon részt lehet venni (heti 4 edzés).

5.500 Ft - ELTE hallgatók, dolgozók, Alumni-kártyások vagy 11. kerületi lakosok

6.500 Ft - külsősök

REGISZTRÁCIÓ

  • Keresd fel a https://www.beac.hu/nyilvantartas/tagok/tag-regisztracio/ oldalt és egy perc alatt beregisztrálhatod magad az elektronikus oldalunkon. Ha már egyszer regisztráltad magad oldalunkon, még egyszer nem kell!
  • Küldd el jelentkezésed a [email protected] email címre. Az órajelentkezéshez szükséges adatok: név, e-mail, választott bérlet. TÁRGY: „online jóga”. A kedvezményre jogosító igazolványt (diákigazolvány/lakcímkártya/Alumni-kártya) csatolni szükséges.
  • A bérlet árát utalással van lehetőség fizetni, melyet fizetést követően bizonylattal szükséges e-mailben igazolni.
    Utalási adatok: OTP BEAC 11711034-20023436
    A közleménybe a „sport mindenkor” megnevezést és a jelentkező nevét kell írni!
  • Ezt követően kérjük, hogy jelentkezzetek a lenti Facebook-csoportok valamelyikébe, ahol az ÉLŐ közvetítéseket találjátok:
    Sport mindenkor – BEAC Jóga NYÁR
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech