12

Saját testsúlyos edzésekkel vár a BEAC Erőnlét szakosztály

2021. 02. 16.
12

Otthon végezhető saját testsúlyos edzésekkel vár Titeket Erőnlét szakosztályunk. Az edzések szakképzett edző jelenléte mellett zajlanak.

Edzőink olyan saját testsúlyos gyakorlatokkal készülnek Nektek, amelyeket az online alkalmak keretében is biztosan sikeresen végre tudtok hajtani. A kiscsoportos órákon nincs szükség extra felszerelésre, a fő munkaeszközt és ellenállást saját tömegetek jelenti. Ezt kell megtartani és mozgatni a kihívásokkal teli, változatos és egyben izgalmas feladatok során. Legyen a célod akár erősítés, alakformálás, vagy az állóképességed növelése – csatlakozz az edzésekhez és sportolj együtt másokkal otthonról is.

Az edzések menete: az edzések előtti bemelegítést és a záró nyújtást mindenkinek önállóan kell elvégeznie a szakosztály által biztosított videó segítségével. Fontos, hogy az órákra már bemelegítve csatlakozzatok.

Az edzések közben a kamerát kapcsoljátok be, így edzőink távolról is tudnak segíteni Titeket a feladatok helyes végrehajtásában.

Órarend: Hétfő | Szerda | Csütörtök: 19:00

Jelentkezés: e-mailben, a [email protected] címen

Jegy- és bérletárak: Amint a szabályozások engedik az edzések visszatérnek a terembe, így a bérletek megváltása esetén azt válaszd, amelyik edzésre akkor is járnál, hogyha újra lehetséges személyesen találkozni.

FONTOS!

Amennyiben korábban nem vettél még részt az Erőnlét és Fitnesz Szakosztály edzésein, úgy az online órákhoz történő csatlakozás előfeltétele egy előzetes állapotfelmérés. Ennek keretében online találkozhatsz edzőnkkel, aki felméri egészségügyi állapotodat, megállapítja edzettségi szintedet valamint visszajelez, hogy megfelelő-e számodra aktuális online edzésünk.

További részletek: https://www.beac.hu/berlet/allapotfelmeres


ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech