Eltefoci

Rúgj Te is labdába! Gólyakupa a II. ELTE Sportfesztiválon

2011. 09. 15.
Eltefoci

Kedves fociimádó Gólyák! Itt az ideje, hogy ti is bekapcsolódjatok az ELTE-s labdazsonglőrök pezsgő világába. Jó buli, közös sportolás egy nagy ELTE-s sportrendezvény részeként, és mindez egy jelképes nevezési összegért! Ne hagyjátok ki!

A Gólyakupa legfőbb célja, hogy a gólyák megismerkedjenek az egyetemi sportélettel, ezen belül közelebbről is a futsal csapatainkkal. A nagy múltú kari és egyetemi bajnokságokról is sok értékes információhoz juthattok majd a helyszínen. Edzőink, csapatkapitányaink, játékosaink mind-mind nagy szeretettel várnak.

Természetesen nagy öröm számunkra, ha a fiú csapatok mellett hölgyek is jelentkeznek, hiszen az ELTE nem csak a férfi csapatával bizonyít az NB2-ben. Női futsalban ott van az ország élmezőnyében, és e mellett a lányoknak is van lehetőségük amatőr egyetemi bajnokságokban is megmutatni tudásukat. Így hát a gólyakupán is ott a helyük! Ha pedig vannak olyan oktatói csapatok, akik a zöld gyepen bátran szembenéznének a hernyótalpas tanítványokkal, állunk elébe!

Időpont: 2011. szeptember 22. (II. ELTE Őszi Sportkampány keretein belül)

Helyszín:BEAC pálya, XI. kerület, Bogdánfy út 10.

Nevezéseteket várjuk Sajben Marcellnél: [email protected] ; 70/5286315

További információk a Sportkampányról honlapunkon!

Ez az esemény lesz egyben az idén nyáron elkészült, európai színvonalú műfüves pályáink hivatalos átadása is. Így hát nem mindennapi környezetben rúghatjátok a labdát!

További információkért keressétek a főszervezőt, Sajben Marcellt: [email protected] ; 0670/5286315

Több mint 40 féle sportággal, bemutatókkal, próbaedzésekkel, na és persze a Gólyakupával vár téged szeptember 22-én a

II. ELTE Sportkampány!

MOZDULJ ELTE!

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech