Eltefoci

Rúgj Te is labdába! Gólyakupa a II. ELTE Sportfesztiválon

2011. 09. 15.
Eltefoci

Kedves fociimádó Gólyák! Itt az ideje, hogy ti is bekapcsolódjatok az ELTE-s labdazsonglőrök pezsgő világába. Jó buli, közös sportolás egy nagy ELTE-s sportrendezvény részeként, és mindez egy jelképes nevezési összegért! Ne hagyjátok ki!

A Gólyakupa legfőbb célja, hogy a gólyák megismerkedjenek az egyetemi sportélettel, ezen belül közelebbről is a futsal csapatainkkal. A nagy múltú kari és egyetemi bajnokságokról is sok értékes információhoz juthattok majd a helyszínen. Edzőink, csapatkapitányaink, játékosaink mind-mind nagy szeretettel várnak.

Természetesen nagy öröm számunkra, ha a fiú csapatok mellett hölgyek is jelentkeznek, hiszen az ELTE nem csak a férfi csapatával bizonyít az NB2-ben. Női futsalban ott van az ország élmezőnyében, és e mellett a lányoknak is van lehetőségük amatőr egyetemi bajnokságokban is megmutatni tudásukat. Így hát a gólyakupán is ott a helyük! Ha pedig vannak olyan oktatói csapatok, akik a zöld gyepen bátran szembenéznének a hernyótalpas tanítványokkal, állunk elébe!

Időpont: 2011. szeptember 22. (II. ELTE Őszi Sportkampány keretein belül)

Helyszín:BEAC pálya, XI. kerület, Bogdánfy út 10.

Nevezéseteket várjuk Sajben Marcellnél: [email protected] ; 70/5286315

További információk a Sportkampányról honlapunkon!

Ez az esemény lesz egyben az idén nyáron elkészült, európai színvonalú műfüves pályáink hivatalos átadása is. Így hát nem mindennapi környezetben rúghatjátok a labdát!

További információkért keressétek a főszervezőt, Sajben Marcellt: [email protected] ; 0670/5286315

Több mint 40 féle sportággal, bemutatókkal, próbaedzésekkel, na és persze a Gólyakupával vár téged szeptember 22-én a

II. ELTE Sportkampány!

MOZDULJ ELTE!

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech