Cheercamp

Prágában táboroztak az ELTE Cheerleaderei

2014. 02. 11.
Cheercamp

Számos új, látványos technikai elem elsajátításával és némi városnézéssel telt Kovácsik Ritáék számára a csehországi Stunt hétvége, amelyet a tábor házi bajnokságán elért ezüstérem koronázott meg.

Szakmai felkészülés szemszögéből rendkívül hasznosan indult az év az ELTE Cheerleaderei számára. A Prágában eltöltött Stunt hétvége során a helyi látványosságok megismerése mellett sok esztétikus, tetszetős mutatványt sajátítottak el az ugyancsak fiatalokból álló JNS Cheerleader csapatától. Ráadásul, 'puding próbája az evés' alapon a tábor házi bajnokságán a lányok ezüstérmes pozícióban zártak, és a medáliák mellé még egy kis ajándékot is kaptak a házigazdáktól. Az ELTE Coed Team gőzerővel készül a tavaszi szezonra, amelyben külföldi és belföldi versenyek egyaránt szerepelnek.

cheer 1

Kedvet kaptál, hogy kipróbáld magad egy látványos emelésekben, dobásokban és akrobatikus elemekben bővelkedő sportágban? Látogass el az ELTE All Star Cheerleaders csapatának edzéseire - minden kedden és csütörtökön 18:00-21:00 a BEAC-on -, feszegesd a határaidat és légy egy odaadó, aktív csapat tagja!

Íme egy kedvcsináló promóvideó!

Elérhetőségek:

Kovácsik Rita - [email protected]; 30/640-83-01

Honlap: ELTE Cheerleader

Facebook: ELTE All Star Cheerleaders

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech