Cheercamp

Prágában táboroztak az ELTE Cheerleaderei

2014. 02. 11.
Cheercamp

Számos új, látványos technikai elem elsajátításával és némi városnézéssel telt Kovácsik Ritáék számára a csehországi Stunt hétvége, amelyet a tábor házi bajnokságán elért ezüstérem koronázott meg.

Szakmai felkészülés szemszögéből rendkívül hasznosan indult az év az ELTE Cheerleaderei számára. A Prágában eltöltött Stunt hétvége során a helyi látványosságok megismerése mellett sok esztétikus, tetszetős mutatványt sajátítottak el az ugyancsak fiatalokból álló JNS Cheerleader csapatától. Ráadásul, 'puding próbája az evés' alapon a tábor házi bajnokságán a lányok ezüstérmes pozícióban zártak, és a medáliák mellé még egy kis ajándékot is kaptak a házigazdáktól. Az ELTE Coed Team gőzerővel készül a tavaszi szezonra, amelyben külföldi és belföldi versenyek egyaránt szerepelnek.

cheer 1

Kedvet kaptál, hogy kipróbáld magad egy látványos emelésekben, dobásokban és akrobatikus elemekben bővelkedő sportágban? Látogass el az ELTE All Star Cheerleaders csapatának edzéseire - minden kedden és csütörtökön 18:00-21:00 a BEAC-on -, feszegesd a határaidat és légy egy odaadó, aktív csapat tagja!

Íme egy kedvcsináló promóvideó!

Elérhetőségek:

Kovácsik Rita - [email protected]; 30/640-83-01

Honlap: ELTE Cheerleader

Facebook: ELTE All Star Cheerleaders

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech