Thumbnail received 1495426673982675 v2

Polefitness, aerial és balance órák januárban is

2022. 01. 04.
Thumbnail received 1495426673982675 v2

Ha az újévi fogadalmad a rendszeres mozgás vagy egy új sportág kipróbálása, ha szeretnél kicsit kiszakadni a vizsgaidőszakból, vagy ha eddig nem merted kipróbálni a különleges óratípusokat, a most induló négy hetes szezon a tökéletes választás számodra! Rúd, karika, selyem és bosu eszközökön januárban is hét különböző óratípussal várnak oktatóink, kortól, alkattól, előképzettségtől függetlenül!

TÉLI SZEZON: 2022. január 10. - február 4.

Edzőink a hét minden napján, változatos időpontokkal várnak benneteket. Részletek a facebook oldalakon érhetők el.

A helyek korlátozottak, a foglalásokat rögzítése jelentkezési sorrendben történik.

A jelenlegi kormányrendelet értelmében az órák védettségi igazolvány nélkül látogathatóak. Az aktuális járványügyi helyzetnek és szabályozásoknak megfelelően a változtatás jogát fenntartjuk.

Received 314365050660016

BÉRLETÁRAK:

  • ELTE hallgató/dolgozó/alumni részére:

egy bérlet (4 alkalom): 6.000 HUF

két bérlet: 10.200 HUF

három bérlet: 16.200 HUF

négy bérlet: 20.400 HUF

  • KÜLSŐS jelentkezők részére:

egy bérlet (4 alkalom): 7.200 HUF

két bérlet: 12.600 HUF

három bérlet: 19.800 HUF

négy bérlet: 25.200 HUF

JELENTKEZÉS MENETE:

1. Töltsd ki a választott Google kérdőívet:

2. Várd meg a regisztrációdra adott visszajelzést, melyet legfeljebb néhány napon belül megkapsz emailben.

3. A visszaigazoló emailben foglaltaknak megfelelően regisztrálj vagy szükség esetén újítsd meg hitelesítésedet a beac.hu-n, és vedd meg online bérlete(i)det a BEAC webshopban.

Egy bérlettel egy kijelölt időpontra járhattok 4 héten keresztül, és ezúttal is minden második bérlethez kedvezményes áron juthattok hozzá. Fontos információ, hogy a pole és aerial szakág bérleteire együtt is érvényes a második bérletes kedvezmény.

Thumbnail received 3521617824550938

ÓRATÍPUSOK:

  • Polefitness: Vegyes szintű csoportos órák, melyen fix és forgó rúdon egyaránt sajátíthatsz el forgásokat, elemeket, kombinációkat. Legfeljebb 2 fő/eszköz részvételével.
  • Poledance: Koreografikus, táncos óra, melyen a tanult elemek tánccal kombinálódnak. Az órák része a talajtechnika és az eszközhasználat is.
  • Karika: Légtorna karika órák legfeljebb 3 fő/eszköz részvételével kezdőtől egészen középhaladó szintig.
  • Nyújtás és fejlesztés: A résztvevők igénye alapján összeállított nem rudas óra, melyben lehet nyújtás, talajtechnika, jóga pózok, stb.
  • Aerial: Vegyes tudásszintű hammock és silk eszközös órák, melyek az erő és a hajlékonyság fejlesztése mellett látványos elemeket és akrobatikus kombinációkat tartalmaznak.
  • Balance: Egy speciális félgömb alakú eszköz segítségével kerül fejlesztésre az egyensúly érzék, hajlékonyság, a mozgáskoordináció és a testtartás is. Kiegészítő edzésnek is alkalmas bármely mozgásforma mellett.


HELYSZÍN :

ELTE-BEAC sporttelep – 1117 Bp., Bogdánfy utca 10.

- Tükrös terem (IV. feljáró, I. emelet)

- Kiskondi (IV. feljáró, Fsz. lépcső mellett)

- TT4 (III. feljáró, I. emelet)

Az órákkal, jelentkezéssel vagy egyéb hivatalos kérdésekkel kapcsolatban érdeklődjetek az [email protected] e-mail címen.

“TALÁLKOZUNK A TÜKRÖK ELŐTT, A HATÁRAIDON TÚL”

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech