DSC 1327

Ötödik alkalommal került megrendezésre az ELTE-BEAC cheer karácsonyi gála

2022. 12. 21.
DSC 1327

2022. 12. 19-én került megrendezésre az V. ELTE-BEAC – SE – NKE Cheer Karácsonyi Gála, melynek a Ludovika Aréna adott otthont. A gálán felléptek az ELTE SE, a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club, a Semmelweis Egyetem és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem cheerleading és performance cheer csapatai.

A megnyitón beszédet mondott Simon Gábor, a BEAC ügyvezető igazgatója, melyben kitért az ELTE-BEAC cheerleading szakosztályának 2022-es sportsikereire, az “Így lehetsz igazi cheerleader” című sportági szakkönyv megjelenésének 1 éves évfordulójára, és az ELTE Cheer Dance Team VI. Santa’s Cheer Cup-on szerzett EB-kvalifikációjára is. Az eseményen felszólalt Várszegi Kornélia, a Semmelweis Egyetem Sportközpontjának igazgatója is.

CP1 8827

Az este folyamán a nézők 19 produkciót, és egy meglepetés koreográfiát láthattak, valamint a gyerekek örömére megjelent a Mikulás is a szánján, rénszarvasaival együtt. Több mint 150 sportoló mutatta be tudását, és több mint 300 néző látogatott ki a rendezvényre.

CP1 8909

Vendégfellépőink között köszönthettük a Deutsche Schule Budapest cheer csapatát, és a pomázi Diamond TSE-ből érkezett két performance cheer párost is.
Nézőink változatos műsorszámokat láthattak: a cheerleading és performance cheer koreográfiák mellett sportolóink mazsorett, fitness, és talajakrobatika gyakorlatokat is bemutattak. Külön öröm számunkra, hogy a versenyző csapatok mellett a szakosztályok kezdő felnőtt és utánpótlás csoportjai is megmutathatták, mit tudnak.

CP1 8971

Az esemény zárásaként Dr. Kovácsik Rita szakosztályvezető köszöntötte az edzőket, Oláh Petra távozó edzőnktől és koreográfusunktól pedig egy meglepetés koreográfiával köszöntek el régi és jelenlegi sportolóink.

DSC 1268

A fotókat Simó Szabolcs készítette.

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech