Thumbnail IMG 0082v2

Országos bajnoki bronzérmet szerzett Rozgonyi Áron a BEAC- Madárfészek Akadémia sportolója

2021. 12. 21.
Thumbnail IMG 0082v2

A 98. Papp László Felnőtt Magyar Ökölvívó Országos Bajnokságon 92 kg-os kategóriában szerzett bronzérmet Rozgonyi Áron a BEAC-Madárfészek Akadémia versenyzője.

Áron egy éve csatlakozott a Nemzeti Madárfészek Ökölvívó Akadémiához, ahol Erdei Zsolt vezetőedzővel és Kiss András, Ács József edzők irányításával készülhet versenyekre. A felkészítésében természetesen nevelőedzője, a BEAC vezetőedzője Grád Attila is részt vett. Az év első felében Füzesy Zoltán is segítette a felkészülést.

"Napi két edzésen vettem részt, amelyek nagyon magas szintű állóképességi valamint erőnléti edzések. A csapatban az ország legtehetségesebbjei edzenek, számos magyar bajnok és válogatott sportoló, ami nagyon nagy motiváció számomra és nagyon nagy húzóerő és segítség. Ezáltal én is sokat fejlődtem és tapasztaltam az év során. Ezúton is köszönöm az Akadémiának, hogy befogadtak."- nyilatkozta Áron a versenyt követően.

A verseny Győrben az Olimpiai Sportparkban került megrendezésre, ahol minden nap reggeli orvosi vizsgálattal és mérlegeléssel kezdődött a versenyzők számára. A BEAC-Madárfészek Akadémia versenyzője elmondta, hogy összességében nagyon jól érezte magát a bajnokságon, örül a jó eredménynek, de úgy érzi még sokat kell fejlődjön. "Úgy érzem az edzőimnek és a szorgalmasan befektetett időnek hála jó úton vagyok és várom a következő évet amikor már egy új súlycsoportban a 86 kilósok közt szeretnék versenyezni.Köszönöm szépen mindenkinek a szurkolást, mindenkinek aki segített és a BEAC-nak az egész éves támogatását!"

Thumbnail 504040 B3 946 D 4487 8290 CF4 CDA1 AD652
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech