211211cheer 107

Negyedik alkalommal került megrendezésre az ELTE- BEAC cheerleading karácsonyi gála

2021. 12. 14.
211211cheer 107

December 11-én negyedik alkalommal került megrendezésre az ELTE- BEAC Cheerleading szakosztályának karácsonyi gálaműsora, a Semmelweis Egyetem és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem cheerleading szakosztályaival társszervezésben. Az eseménynek vadonatúj helyszín, a Ludovika Sportcsarnok adott otthont, mely új színt vitt a közel két órás műsorba.

Az este folyamán több mint 150 sportoló mutatta be tudását 17 műsorszám során és több mint 300 néző látogatott ki a rendezvényre.

A résztvevőket köszöntötte Simon Gábor, a BEAC igazgatója, Várszegi Kornélia, a Semmelweis Egyetem Sportközpont vezetője, valamint Nagy Gergely, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Sportirodájának vezetője.

A szakosztályok versenyző csapatai mellett a kezdő felnőtt és az utánpótlás csoportok bemutatkoztak. Színpadra lépett például a nagy sikerű Puskás, a musical egyik jelenetében szereplő tánccsoport is.

CP1 1257

Az esemény egyben az Így lehetsz igazi cheerleader című első magyar nyelvű szakkönyv házi bemutatója is volt. A művet mind a sportolók, mint a közönség kitörő lelkesedéssel fogadták. A könyvvel kapcsolatok további hírek elérhetők a cheersport.hu weboldalon.

További képek az eseményről, elérhetők ITT. Ezúton is köszönjük a remek fotókat Simó Szabolcsnak és Zsiborás Zsoltnak.

211211cheer2 011
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech