Profilkep

Megújul a BEAC arculata

2020. 04. 14.
Profilkep

Ez a nehéz időszak lehetőséget ad a megújulásra, amelynek részeként megújítottuk a BEAC arculatát is.

A járványügyi intézkedések a BEAC működését is súlyosan érintik, de klubunk igyekezett gyorsan reagálni a megváltozott igényekre, és az elsők között kezdte el online edzéseit megtartani. Ezrek követik élőben, otthonukból LIVE edzéseinket, legyenek azok testnevelés kurzusok, kollégiumi edzések, ELTE dolgozói edzések, aerobik, jóga, erőnléti edzések vagy futótippek. Reményeink szerint mindezzel mi is hozzájárulunk egészségetek megőrzéséhez.

Honlapunkon és közösségi oldalainkon eddig soha nem tapasztalt növekedést tapasztaltunk. Közösségi oldalaink egyre nagyobb követőtáborral rendelkeznek, Facebook-oldalunk 14.000 követőt számlál, míg a tavaly nyáron újraindított Instagram profilunk hamarosan eléri a 4.000 követőt.

Ez a nehéz időszak lehetőséget ad a megújulásra, amelynek részeként a Magic Production-nel együttműködve, megújítottuk a BEAC arculatát is. Az egységes színhasználattal, megjelenéssel, arculati eszközök használatával nem más a célunk, minthogy a BEAC, mint brand, széles körben ismert legyen, illetve még inkább elmélyüljön az emberek tudatában.

Partnerünk több neves külföldi sport oldal kommunikációját elemezte, míg megszületett a BEAC arculat. Leginkább a BEAC-éhoz hasonló "színkombinációs" klubokat vizsgáltak, és egyedi ötletekkel megspékelve találták ki az arculatot. A mai szemnek trendi, sportos, és dinamikus vizuális elemek összerakása volt a cél. Reméljük, hogy pár hónapon belül, ha valaki meglátja a fekete-fehér-arany színkombinációt, rögtön a BEAC és az itt elérhető rendkívül sokszínű sportélet jut majd eszébe.

Manapság már nem lehet mindenre ráhúzni azt hogy "Social Media Marketing". Aki ezeken a platformokon menedzsel egy szupermarketet, nem biztos, hogy ugyanolyan hatékonysággal tudja ezt kamatoztatni a sportban, ez persze fordítva is igaz. A "Magic Production" viszont sportmenedzseri képesítéseinek köszönhetően rálát erre a témára, így nevezhetjük hogy szakszerű szemek alá esett a BEAC.

Letölthető BEAC arculati kézikönyv

Az új arculatot a közösségi médiában fogjuk használni ebben a formában, de bizonyos elemei visszaköszönnek majd a webshop termékeken, nyomtatott plakátokon is, illetve a megújuló honlapon is, amely a nyár folyamán készül el, és többek között interaktív edzésnaptárat és online bérletvásárlási lehetőséget is tartalmaz majd.

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech