CP1 7015 1

Vadonatúj külsővel megjelent a 2023-as ELTE Sportkisokos!

2023. 08. 30.
CP1 7015 1

Minden ami egyetemi sport! A BEAC szerkesztésében ismét elkészült az ELTE legújabb sportos kiadványa, idén 10.000 példányban!

A BEAC125 emlékév kapcsán vadonatúj designnal jelent meg a 2023-as ELTE Sportkisokos!

A kisokos nyomtatott verziója az ELTE Szolgáltatási Igazgatóság támogatásának köszönhetően készült el. Az igényes ajánló valamennyi az ELTE keretein belül űzhető sportágat bemutatja – ami nem csak a gólyák számára nyújthat nagy segítséget. Az érdeklődőknek nincs más dolga mint beolvasni az adott sportágnál található 'QR' kódot, mely azonnal a beac.hu oldalára, egy részletes sportági leíráshoz repíti az olvasót.

A kiváló időzítésnek köszönhetően már a Tanévkezdő Sportkampány kezdetétől elérhetővé vált a sportkalauz, amellyel a gólyák a Gólyatáborokban, beiratkozáskor, a sportágválasztó szándékkal meghirdetett ELTE Sport7 idején és a BEAC irodájában is viszont találkozhatnak.

Annak sem kell csüggednie, aki a nyomtatott verzióhoz nem jutott hozzá, ugyanis elektronikusan is megtalálható az új és színesebb Sportkisokos az alábbi LINKEN.

Kisokos borito v7
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech