BEAC napközis focitábor

Napközis focitábort indít a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club /BEAC/ 6-13 éves gyerekek számára augusztus folyamán. A tábor az ELTE nyáron elkészülő új műfüves pályáján, a 11. kerületi Mérnök utcai sporttelepen kerül megrendezésre két alkalommal. A szabadtéri pályán kívül a tábor területéhez tartozik egy mini golf pálya, valamint a sporttelep multifunkcionális épülete, ahol különböző teremsportokra, étkezésre, és pihenésre is lehetőség nyílik.

Amit a modern környezeten túl kínálni tudunk, hogy a gyerekek szakképzett fiatal és egyetemista edzők, pedagógusok felügyeletével tölthetik idejüket.

Napközis táborunk középpontjában a foci áll, emellett minigolfot, strandolást és különböző szabadidős játékokat (rabló pandúr, strandfoci, strandröpi) tudunk ajánlani a gyerekek számára. A táborban étterem is üzemel, ahol a résztvevők napi háromszori étkezését tudjuk kulturált körülmények között megoldani.

A 11. kerület szívében szeretettel várjuk a vakációzó fiúkat és lányokat, akik egy sportos hetet szeretnének eltölteni a nyár végén.

Időpontok: 2019. augusztus 12-16. és augusztus 26-30.

Helyszín: 1119 Budapest, Mérnök utca 35. - ELTE sporttelep

Jelentkezés, további részletek: Árendás Tamás - BEAC futsal szakosztály vezető | [email protected] | +36 20 204 4523

A tábor ára egy hétre 10.000 Forint.