Focitabor plakat index

BEAC napközis focitábor

2019. 06. 13.
Focitabor plakat index

Napközis focitábort indít a BEAC 6-13 éves gyerekek számára augusztusban.

Napközis focitábort indít a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club /BEAC/ 6-13 éves gyerekek számára augusztus folyamán. A tábor az ELTE nyáron elkészülő új műfüves pályáján, a 11. kerületi Mérnök utcai sporttelepen kerül megrendezésre két alkalommal. A szabadtéri pályán kívül a tábor területéhez tartozik egy mini golf pálya, valamint a sporttelep multifunkcionális épülete, ahol különböző teremsportokra, étkezésre, és pihenésre is lehetőség nyílik.

Amit a modern környezeten túl kínálni tudunk, hogy a gyerekek szakképzett fiatal és egyetemista edzők, pedagógusok felügyeletével tölthetik idejüket.

Napközis táborunk középpontjában a foci áll, emellett minigolfot, strandolást és különböző szabadidős játékokat (rabló pandúr, strandfoci, strandröpi) tudunk ajánlani a gyerekek számára. A táborban étterem is üzemel, ahol a résztvevők napi háromszori étkezését tudjuk kulturált körülmények között megoldani.

A 11. kerület szívében szeretettel várjuk a vakációzó fiúkat és lányokat, akik egy sportos hetet szeretnének eltölteni a nyár végén.

Időpontok: 2019. augusztus 12-16. és augusztus 26-30.

Helyszín: 1119 Budapest, Mérnök utca 35. - ELTE sporttelep

Jelentkezés, további részletek: Árendás Tamás - BEAC futsal szakosztály vezető | [email protected] | +36 20 204 4523

A tábor ára egy hétre 10.000 Forint.

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech